Bruidsfotograaf in Kerkrade en Heerlen bij kasteel Terwom en Hotel Van der Valk

30.04.15

Fotograaf huwelijk Limburg: spontane journalistieke bruidsfotografie thuis in Kerkrade, bij kasteel Terworm in Heerlen met een feestavond bij hotel van der Valk Heerlen

Een paar jaar geleden mocht ik de super mooie bruiloft van haar zus al fotograferen bij kasteel Bloemendal in Vaals en nu was het de beurt van Sanne te trouwen.

De dag startte met visagie van de bruid en haar zus en het aankleden van de bruidskinderen thuis. Een leuk details is dat Sanne en Sacha tegen over elkaar woonden. Sanne kleedde zich thuis aan en Sacha kleedde zich in zijn ouderlijk huis aan en daarna ontmoetten zij elkaar in het midden van de straat.

Het regende een beetje, maar daar gaf Sanne helemaal niets om. Het hele gezelschap vertrok naar de Oranjerie van kasteel Terworm in Heerlen waar de super leuke trouwceremonie plaatsvond. Deze werd afgerond met een verrassing van een aantal kinderen uit Sanne klas en daarna stonden de overige kinderen buiten met ballonnen en versierde bogen.

Na het traditionele muntje in de fontein gooien was het tijd voor de toast, de familieportretten en het diner. 

De bruidsreportage maakten we tussendoor, terwijl het regende in de tuinen van Terworm en de omgeving waar de prachtige bloesembomen bloeiden en we in het bos een echt kikker vonden die in het bruidsboeket gezet werd. De kikker had hier uiteraard geen zin in een sprong een paar keer weg, om weer opnieuw in het boeket gedrapeerd te worden.

Toen iedereen aanschoof aan tafel nam ik afscheid om in avond weer terug te keren naar Hotel Van der Valk in Heerlen, waar feestavond plaatsvond. Eerst werd de grote bruidstaart aangesneden, die begon te wankelen en daarna werd er een verrassing voor het stel opgevoerd.

Als afsluiting fotografeerde ik het confettikanon op de dansvloer en de openingsdans.

Leveranciers

Trouwjurk Linx Hasselt, merk Linea Rafaelli
Bruidstaart Bakkerij Voncken
Bloemwerk Blossum Flowershop Eygelshoven
Confetti shooters Matthijs Gulpers
Visagie Diana Hendriks
Trouwringen merk Kaiser
Pak bruidegom 't Jaquetje Maastricht, merk Cosmo
Haar bruid Allure coiffeur Claudia Bacchis
DJ Matthijs Gulpers

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf in Kerkrade en Heerlen bij kasteel Terwom en Hotel Van der Valk
Logo Sjurlie.nl