Trouwfoto's Limburg: sprookjesbruiloft bij Kasteel Terworm en Hotel Van der Valk Heerlen

19.07.19

Fotograaf huwelijk Limburg: sprookjeshuwelijk bij Kasteel Terworm en hotel Van der Valk Heerlen

Een maand voor de bruiloft van dit leuke stel kwamen ze langs, op aanraden van een goede vriendin. Deze goede vriendin was tevens hun trouwambtenaar, tijdens hun zeer bijzondere huwelijksdag.

Ik begon zoals altijd mijn trouwreportage met de voorbereidingen van de bruid, in dit geval bij haar kapster in Hoensbroek. Aansluitend reden we naar haar huis in Voerendaal, waar zij zich samen met twee vriendinnen ging omkleding. De planning zat perfect in elkaar en na een wandeling met de hond in het park, ging ik naar Beek naar de barbershop, voor de voorbereiding van de bruidegom.

Nadat het haar van de bruidegom was geknipt en zijn baard was geschoren, vertrokken we richting mannenmode Geilenkirchen, waar de de bruidegom in zijn trouwpak werd gehesen. Daarna snelde ik mijn auto weer in, op weg naar Voerendaal, waar ik het aanbel moment ging vastleggen.

Vanuit thuis vertrok ik naar de oranjerie van Kasteel Terworm, hier werd het bruidspaar opgewacht door familie en vrienden en had de wensambulance ervoor gezorgd, dat de zieke moeder van de bruidegom bij de trouwdag aanwezig kon zijn. Bij binnenkomst was er zang door Gabriella Massa, zij zong als verrassing voor de bruidegom Mag ik dan bij jou.

Na een prachtige emotionele trouwceremonie, wandelden we richting kasteel Terworm voor bruidstaart en toost. Terwijl het buiten regende dat het giette werd er gezellig geborreld. Toen het weer opklaarde ging ik met het kersverse bruidspaar op pad voor het maken van hun trouwreportage.

Daarna stonden alle gasten op de trappen van hotel van der Valk te wachten op het bruidspaar te te wachten en ging de feestavond van start. Rond tien uur was het feest ten einde werd het bruidspaar uitgezwaaid terwijl zijn hun aan hun huwelijksreis naar Toscane begonnen.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfoto's Limburg: sprookjesbruiloft bij Kasteel Terworm en Hotel Van der Valk Heerlen
Logo Sjurlie.nl
Locaties

80

Locaties

43

Locaties

300