Fotograaf bruiloft Roermond: trouwen in kasteeltje Hattem

21.07.17

Bruidsfotograaf Venlo en Roermond een romantisch en chique huwelijk in kasteeltje Hattem

Deze journalistieke en spontane bruidsreportage begon in Venlo thuis bij de bruidegom, waar hij zich met hulp van zijn vader aankleedde. De bruid werd mooi gemaakt in een kapsalon, waar zij haar haar en visagie verzorgd kreeg. Toen ik arriveerde werd de laatste hand gelegd aan haar bruidsmake-up. Vanuit Venlo ging ik verder met het maken van de trouwreportage thuis bij de bruidegom, waar hij zijn trouwpak aantrok.

Een first look in de zonnige achtertuin van het bruidspaar

Aansluitend ging ik op weg naar het woonhuis van het bruidspaar, voor het aankleden van de bruid en de "first look" onder een boom in hun achtertuin. Het was een superwarme dag en de tuin was heel zonnig en open, wat een het uitdaging maakte om een goede plek te vinden voor de zogenaamde first look, een bijzonder en speciaal moment tijdens de trouwreportage, waarop het bruidspaar elkaar voor het eerst ziet in trouwkleding.

In een oldtimer met 4 bruidsmeisjes op de achterbank

In hun oldtimer trouwauto met 4 bruidsmeisjes op de achterbank, werden zij door alle bruidsgasten uitgezwaaid, terwijl zij op weg gingen naar de mooie trouwlocatie kasteeltje Hattem in Roermond. Het was een mooie zonnige dag en de middag startte met het wettelijk huwelijk en aansluitend een champagne toost in de tuin aan het aansnijden van de bruidstaart.

Trouwfoto's met de hond erbij rondom kasteeltje Hattem

Nadat de bruidstaart was aangesneden ging iedereen gezellig taart eten en borrelen en maakten we nog wat groepsfoto's met alle familieleden. Vervolgens maakten we een kleine romantisch reportage rondom kasteeltje Hattem van het bruidspaar samen met hun hond.

Een same day edit tijdens het trouwdiner

Toen was het alweer tijd geworden voor het trouwdiner. Tijdens het diner, waar ik zelf ook van mocht meegenieten, bewerkte ik een aantal foto's voor een presentatie tijdens de feestavond.

Een feestavond waarvan ik de start ook vastlegde, terwijl de avondgasten binnen kwam en gezellig borrelden in de tuin.

Leveranciers

Trouwjurk Engels bruidsmode in Blerick
Bruidstaart mimi's cupcakes in Venlo
Visagie Change Venlo
Trouwlocatie Kasteeltje Hattem
Haar bruid Change Venlo
Feestlocatie Kasteeltje Hattem

Reactie plaatsen

Annelize
Wat een mooie fotosessie. Geweldig. Heel veel geluk samen
Annelize
Wat een mooie fotosessie. Geweldig. Heel veel geluk samen
Fotograaf bruiloft Roermond: trouwen in kasteeltje Hattem
Logo Sjurlie.nl