Bruidsfotograaf Zuid Limburg: trouwfoto's bij Erenstein en het gemeentehuis van Kerkrade

24.04.21

Bruidsfotograaf Limburg: spontane trouwfoto's in het gemeentehuis van Kerkrade en op de Brunssummerheide

Een jaar hadden ze hun trouwdag verschoven in verband met de Coronacrisis, maar op deze prachtige zonnige zaterdag was het dan toch zover.

Om 8 uur s morgens was ik thuis bij de bruidegom om zijn voorbereidingen te fotograferen. Vanuit het woonhuis vertrok ik als een razende reporter naar hotel van de Valk Heerlen voor het aankleden van de bruid, de visagie en het haar. De bruid het een nachtje met haar vriendinnen hier doorgebracht. De sfeer was geweldig. Drie dames werden mooi gemaakt. Daarna ging de schitterende trouwjurk aan kwam de bruidegom aan in een mooie blauwe oldtimer met een familielid als chauffeur.

De bruid kwam traditioneel de trap af en er was een traantje. Tijd om naar hotel Erenstein te gaan, voor de trouwfotoshoot op de trappen en in de Engelse tuin. Vanuit Erenstein reden we naar het gemeentehuis, waar in de trouwzaal het jawoord werd gegeven. Toen het schitterende stel de trap van het gemeentehuis af kwam, stonden alle familieleden en vrienden buiten en lieten ballonnen op. Ook waren als verrassing alle kinderen uit de klas van de bruid gekomen en stond markt vol met mensen die kado's kwamen brengen of een glimp van het bruidspaar wilden opvangen.

Daarna was er in de achtertuin een toost en een mooie en lekkere bruidstaart. Na de taart werd er gezellig geborreld in de tuin en toen rond zes uur de familie afscheid nam, gingen we met een groep vrienden naar de zandvlakte op de Brunssummerheide. Hier gingen de flessen Martini open en maakten we leuke groepsfoto's... er werd zelf een soort van openingsdans gedaan.

Rond acht uur, toen de zon langzaam begon te zakken, maakte ik de laatste romantische trouwfoto's in het avondrood. Een schitterende trouwdag die 12 uur had geduurd.

Reactie plaatsen

Kees Hoefnagel
Ziet er mooi uit. Goed gedaan. Groetjes kees, eigenaar van de oldtimer en oom van Anouk.
Bruidsfotograaf Zuid Limburg: trouwfoto's bij Erenstein en het gemeentehuis van Kerkrade
Logo Sjurlie.nl
Locaties

80

Locaties

43

Locaties

300