Bruidsfotograaf Roosteren: spontane trouwfotoshoot bij Eyckholt

06.08.21

Bruidsfotografie en trouwfotoshoot bij kasteel Eijckholt in Roosteren

Tijdens de lockdown in het kader van de coronamaatregelen boekte ik deze leuke bruiloft thuis op de band door middel van een videocall. We namen samen de dag door en al direct tijdens het gesprek kreeg ik de opdracht om deze bruiloft te fotograferen.

Een gezellige boel thuis tijdens de voorbereidingen van de bruid

De trouwfotoshoot begon thuis in het ouderlijk huis van de bruid, waar zij werd opgemaakt en haar haar gedaan werd. Het was een gezellige drukte thuis, de moeder van de bruid voorzag iedereen van broodjes en de pleegkinderen zaten in de woonkamer. De overige familie kwam binnen en werd veel gelachen.

De bruidegom haalde de bruid af in een klassiek Ford Mustang trouwauto

Na het aankleden, kwam de bruid de trap af en zag haar vader haar voor het eerst, daarna arriveerde de bruidegom in hun klassieke Ford Mustang.

Een trouwceremonie in kasteel Eyckholt Roosteren

Vanuit thuis vertrokken we voor het vervolg van de bruidsreportage naar kasteel Eyckholt in Roosteren, waar de trouwceremonie plaatsvond, na de ceremonie was het traditioneel tijd voor taart en toost, met aansluitend een circus voor de kinderen, waar de volwassenen ook veel plezier aan beleefden.

Een romantische trouwfotoshoot met een zwangere bruid

Tussentijds maakten we groepsfoto's en ook ging ik met het bruidspaar even op pad voor een romantische trouwfotoshoot samen.

Een trouwdiner met muzeik van een Italiaanse band

Daarna was het al snel tijd voor trouwdiner onder begeleiding van een leuke Italiaanse band, waarna mijn taak het bruidsfotograaf er alweer op zat. Een trouwdag vliegt zoals altijd voorbij, er zijn zoveel mooie momenten van spontaniteit en emotie die zich afwisselen dat je soms geen idee hebt hoe laat het is en dat is het opeens alweer bijna 7 uur in de avond.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Roosteren: spontane trouwfotoshoot bij Eyckholt
Logo Sjurlie.nl