Trouwfotograaf Limburg: trouwfoto's in de Pastory in Cadier en Keer

13.08.14

Journalistieke trouwfotograaf Limburg: spontane trouwfoto's in de Pastory in Cadier en Keer met een trouwceremonie in het museum aan het Vrijthof aan het aankleden van de bruid in Landgraaf

Zaterdag trouwen Annet en Patrick in het museum aan het Vrijthof. Van alle bruidsparen die mij boekten, waren zij de eersten die bij me waren, bijna 2 jaar voor hun huwelijk boekten ze mij al.

We maakten voor de bruiloft een loveshoot, waarvan zij een receptieboek lieten maken, waarin alle huwelijksgasten op de trouwdag een persoonlijke boodschap voor het bruidspaar achterlieten.

De trouwdag begon regenachtig met veel wind, maar al snel brak de zon door. Ik sprak af bij de moeder van Annet in Landgraaf, voor het fotograferen van het aankleden en ophalen van de bruid. Vanuit thuis vertrok het hele trouwgezelschap naar het theater aan het Vrijthof voor het sluiten van het wettelijk huwelijk. Aansluitend was er het kerkelijk huwelijk in sfeervolle kerkje in Bemelen, een prachtige plek voor het maken van spontane en romantische huwelijksfoto's.

Na de kerkdienst gingen wij richting Cadier en Keer en Gronsveld voor het maken van de bruidsreportage. Rond half zes kwam het bruidspaar aan op het terras van de Pastory in Cadier en Keer. Hier werd getoast en werd de bruidstaart aangesneden.

De feestavond werd voorgezet in de feestzaal, waar alle bruiloft gasten werden ontvangen, het diner buffet werd geopend en de avond werd muzikaal opgeluisterd door Ivo van der Bijl en als verrassing kwam Erwin vaan het Merretkoer langs voor een gezellig optreden.

Om half elf nam ik afscheid, aangezien mijn taak als fotograaf van dit huwelijk er op zat, en ging het trouwfeest in volle gang verder.

Leveranciers

Trouwjurk Van de Wetering Bruidsboetiek Uden
Bruidstaart Bovenste Beste Lekkernijen Heerlen
DJ Ivo van der Bijl uit Elsloo
Bloemwerk Eigenwijs Heerlen
Trouwlocatie DMuseum aan het Vrijthof Maastricht
Pak bruidegom Guus Timmermans mode Sittard
Nagelstyling Tahnee Mengeleers Spaubeek
Kerk Kerk van Bemelen
Trouwlogo Robina Design Valkenburg
Visagie Beautysalon Fascination Geleen
Trouwringen Juwelier Meertens in Heerlen
Bloem met ringen Ter Attentie webshop terattentie.nl
Band Erwin vaan het Merretkoer
Haar bruid Hair- en feetcare Geleen
Feestlocatie De Pastory in Cadier en Keer

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotograaf Limburg: trouwfoto's in de Pastory in Cadier en Keer
Logo Sjurlie.nl