Trouwfotograaf Heerlen: bij De Twee Gezusters

22.10.21

Bruidsfotograaf bij de De Twee Gezusters in Heerlen

Deze trouwreportage werd nog niet zo lang geleden geboekt. Het was een kleine, maar daardoor niet minder leuk. De trouwceremonie vond plaat in de kapel naast De Twee Gezusters. Ik was er behoorlijk vroeg en parkeerde mijn auto en ging de kapel binnen. Daar sprak ik even met de ambtenaar, het zou een korte ceremonie zijn, van maximaal een half uur.

Langzaam druppelden de gasten binnen en ook het bruidspaar. Ze kwamen samen binnen. Hun kinderen en beste vriend naast zich zittend als getuigen. Het was een mooie emotionele huwelijksceremonie en de ambtenaar maakte het echt mooi en persoonlijk, ondanks dat het een korte ceremonie was.

Aansluitend ging het hele gezelschap naar de bistro, waar in een aparte ruimte de bruidstaart werd aangesneden. Er werd gelachten en gepraat. Het was een gezellige middag. Ik maakte een aantal groepsfoto's onder de met gekleurde lichtjes gedecoreerde blauwe regen, die nog in het blad zat gelukkig.

Aansluitend een korte trouwfotoshoot van het koppel samen, eerst even samen in de binnentuin, maar de bruid had het erg koud en dus besloot ik de overige foto's gewoon in de gangen van de Twee Gezusters te maken. We hielden het kort, want ze vonden deze foto's eigenlijk het minst belangrijk en wilden liever bij hun familie zien. Iets was ik als trouwfotograaf maar wat goed begrijp, want vaak slaan mijn klanten zelfs dit onderdeel over. Ik word namelijk vaak geboekt vanwege de echte pure momenten die mensen graag willen terugzien in hun trouwalbum.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotograaf Heerlen: bij De Twee Gezusters
Logo Sjurlie.nl