Bruidsreportage Valkenburg: inspiratie trouwfotoshoot bij trouwlocatie Chateau Sint Gerlach

28.10.19

Bruidsfotografie Limburg: inspiratie huwelijk in thema Great Gatsby bij Chateau Sint Gerlach in Valkenburg

Zoals ieder jaar, hebben we ook dit najaar weer met een grote groep leuke en creatieve ondernemers uit de trouwbranche een styled shoot georganiseerd. Ik ben dit idee ooit gestart met een klein aantal ondernemers en nu langzaam wordt de groep steeds groter. Zo kwamen we dit jaar bij Chateau Sint Gerlach uit. Al sinds jaren is deze prachtige trouwlocatie een van mijn favorieten.

Het begon allemaal met een moodboard op Pinterest in het jaren 20 thema. Daarna begon ik met bellen van mensen, maken van planningen en uitwerken van ideeen. Een groot aantal personen heeft me daar dit jaar weer bij geholpen, zoals weddingplanner Mara , maar ook Ingrid (zelfstandig trouwambtenaar) en Pascalle van Eclair gebak.

Op maandag 28 oktober, een schitterende herfstdag startte visagiste van Marlou in de vroege ochtend met het opmaken van ons model Sydney, op vrijdag was ik al met Sydney naar Exclusief Bruidsmode in Maasbree gereden, waar we een schitterende trouwjurk en accessoires uitzochten. Michel's Menswear hield zich bezig met Robin, het model die als bruidegom zou fungeren.

De fotoshoot begon met een styled shoot bij de prachtige trouwauto, waarbij Onze Film tevens mooie drone beelden maakte van de locatie. Van de poseersessie gingen we over naar de trouwceremonie in de boomgaard, compleet gestyled door een grote groep enthousiaste deelnemers. Na een echte ceremonie met zang en een ja woord en trouwingen, was het tijd voor het trouwdiner aan een prachtig gedekte tafel. De bruidegom had nog geen hap in zijn mond, toen we doorging naar de feestzaal voor een cocktailmoment, de fotobooth en een openingsdans.

De foto's van deze reportage zullen in het nieuwe Trouwow Inspiratie magazine worden verwerkt dat in het voorjaar van 2020 uit komt.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsreportage Valkenburg: inspiratie trouwfotoshoot bij trouwlocatie Chateau Sint Gerlach
300
Bruiloften
37
Awards
50
Locaties