Bruidsfotograaf Limburg: spontane trouwreportage bij Saillant kasteel Doenrade

29.06.19

Bruidsfotograaf Limburg: spontane trouwfoto's bij Saillant kasteel Doenrade

Wat een prachtige en super warme dag was het! Aangekomen bij kasteel Doenrade was iedereen aan het versieren, het terras zag er prachtig uit. In de lift stond ik naast een heel spontane vrouw, die ik buiten versieren zag. Wat bleek ? Dit was de bruid! We hadden elkaar al heel lang geleden gesproken en ik herinnerde me haar gezicht niet meer. Ik had ook niet verwacht dat de bruid op haar trouwdag stond te versieren, maar dat deed zij dus wel, zo leuk.

Ik kwam binnen in de trouwsuite, waar de kapster al druk bezig was, de moeder van de bruid, de schoonmoeder en de zus van de bruidegom werden hier ook opgemaakt en mooi gemaakt door twee visagistes en kapsters. Marlou van Visagie Marlou, kwam speciaal voor de bruid, die zij mooi natuurlijk opmaakte en waarvan zij het haar opstak in een mooie klassieke knot.Toen iedereen klaar was, was het tijd om de bijzonder mooie trouwjurk aan te trekken, met hulp van haar moeder.

In overleg besloten we daarna de first look op de laan te doen, de bruidegom zou ik hier gaan staan en de bruid zou naar hem toe wandelen en hem als verrassing op de rug tikken. Na dit leuke moment, samen met het kleine neefje, voegde het bruidspaar zich even bij de gasten. Terwijl een kamer orkestje buiten speelde, kwamen langzaam overige bruiloftsgasten binnen wandelen. Altijd leuke fotogenieke momenten zijn dan de momenten waarop de corsages om worden gedaan.

Al gauw was het tijd voor een mooie buiten trouwceremonie op de vlonder van kasteel Doenrade. Heerlijk onder de bomen. Ook tijdens de trouwceremonie was er prachtige live muziek en deden zich veel mooie fotomomenten voor met prachtige emoties en werden er door het bruidspaar speciale blikken uitgewisseld.

Natuurlijk is er na de ceremonie dan bruidstaart en toost en feliciteren. Hierbij heb ik continu mooie trouwfoto's kunnen maken van alles wat zicht spontaan voordeed. Een en ander ging over een relaxte borrel en daarna ging samen met het bruidspaar de trouwfotoshoot doen.

Tegen de avond speelde er nog een ander leuk duo live muziek, was er een heerlijk walking diner en ging de avond langzaam over in een dansfeest, heerlijk buiten. Op het terras vond de openingsdans plaats, muzikaal verzorgd door een dj.

Rond half 10 nam ik afscheid en zat mijn werk als bruidsfotograaf er op voor die dag.

Leveranciers

Trouwjurk Double Face Maastricht
Bruidstaart Eclair Gebak Maasbracht
Zangeres Lara Leaves
Band MSM Quartet Maastricht
Bloemwerk Ogenlust Hoensbroek
Pak bruidegom Da Vinci herenmode Geleen
DJ Harrie Bergh Venlo
Trouwlocatie Kasteel Doenrade
Trouwringen Juwelier Vaessen Heerlen

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Limburg: spontane trouwreportage bij Saillant kasteel Doenrade
Logo Sjurlie.nl