Trouwfotograaf Roermond en Linne: bij Kasteel Heysterum

03.06.14

Trouwreportage Linne: spontane trouwfoto's bij Kasteel Heysterum in Noord Limburg, vlakbij Roermond

Afgelopen vrijdag was het dan zover, de bruiloft van Lieke en Arnold in kasteel Heysterum te Linne. We hadden elkaar al lang voor die dag voor het eerst gezien en ik had enorm naar deze bruiloft uitgekeken vanwege de prachtige locatie.

We startten 's morgens eens niet met het traditionele aankleden en afhalen, maar met de ceremonie in het gemeentehuis van Roermond, die het verhaal van de ontmoeting van beiden vertelde.

Het mooie oude kasteeltje ligt in het groen omgeven door een prachtige tuin met rozen. In deze tuin vond de lunch plaats en vervolgens aan de voorkant van het kasteel de champagnetoast en het sabreren van de champagne door Arnold.

Het eten werd de gehele dag verzorgd door de catering van Floris kookt, de lunch en de hapjes waren overheerlijk, Lieke en Arnold zijn echte liefhebbers van goed eten en hadden hier zeer veel zorg aan besteed. Ook aan de kleding was veel zorg besteed, Lieke had Arnold de kleuren van haar jurk doorgegeven en hier was hij perfect op afgestemd.

Aan het einde van de dag, ging iedereen aan tafel en was het tijd voor mij om af te ronden.

Shirley was de fotograaf op onze trouwdag, 30 mei 2014. Shirley is niet goedkoop, maar de dienstverlening en het eindresultaat zijn zeker in verhouding met de prijs! Wij zochten een fotograaf die vooral veel spontane situaties vastlegt, en daarbij geen enkele gast over het hoofd ziet. Daar is Shirley erg goed in geslaagd! De samenwerking met Shirley voorafgaand aan de bruiloft verliep vlekkeloos: binnen een paar minuten na het begin van ons kennismakingsgesprek voelde ze precies aan wat voor een soort reportage wij graag wilden. Verder is ze heel flexibel in haar dienstverlening en geeft ze goede tips en suggesties: van dag-indeling tot het uiterlijk en de omvang van het foto-album. Tijdens de bruiloft was de samenwerking met de ceremoniemeesters prima, waarbij Shirley een van de ceremoniemeesters waarschuwde als we een gewenst fotomoment dreigden te vergeten. Tijdens de dag werkt Shirley razendsnel, waardoor je foto's vanuit diverse invalshoeken krijgt. Ook in het op de besloten website publiceren van de foto's en het samenstellen van het trouwalbum is Shirley snel en erg goed: aan het conceptalbum, dat binnen een week gereed was, hebben wij slechts 3 kleine veranderingen aangebracht. De layout van de pagina's in ons album is speels en gevarieerd, nog beter dan wat wij verwacht hadden. Wij genieten nog iedere dag van ons trouwalbum en de digitale foto's. Ook van familie en vrienden aan wie we het album laten zien krijgen we enkel lovende reacties. Wij kunnen Shirley dan ook van harte aanbevelen.


Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotograaf Roermond en Linne: bij Kasteel Heysterum
Logo Sjurlie.nl
Locaties

80

Locaties

43

Locaties

300