Bruidsfotograaf Heerlen en Kerkrade: trouwfoto's bij Rolduc en De Twee Gezusters

02.02.20

Bruidsfotograaf Limburg: spontane trouwfoto's bij de Abdij van Rolduc en De Twee Gezusters in Heerlen

Ik was onderweg naar een bruidsreportage, toen ik een telefoontje van deze bruidegom ontving. De vraag was of ik tijd had om op zondag 2 februari 2020 hun huwelijk vast te leggen. 02.02.20 is een bijzondere datum, die je als bruidegom niet snel vergeet. Het ging om een korte reportage van 2 uur.

Ze boekten mij op basis van google recensies, zonder dat wij elkaar ontmoet hadden. We spraken (omdat het een druilerige dag was) om 1 uur af bij de Abdij van Rolduc in Kerkrade. We maakten kennis en begonnen meteen met de fotoshoot. Eerst in het trappenhuis op de mooie trappen en daarna gingen waar naar de Rococo bibliotheek (een van mijn favoriete plekken voor een bruidsreportage wanneer het regent).

Hier maakten we romantische trouwfoto's in de grote ramen, maar ook staand met de achtergrond de prachtige details van de plafonds en de kasten met oude boeken. Daarna vroeg ik hun samen achter de piano te gaan zitten. We hadden in totaal maar een half uurtje en daarna moest ik supersnel weer mijn auto in, op weg naar Heerlen. De auto snel in de Q-Park garage zetten, om vervolgens naar de kapel van de Twee Gezusters te lopen, waar alle gasten al zaten. Snel een handje geven aan de ambtenaar, mijn licht meten en weer door.

Het bruidspaar kwam samen binnen, terwijl alle gasten klapten, het was een mooie ceremonie met speeches een goede vriendin en een familielid. Na de trouwceremonie, maakte ik nog een aantal groepsfoto's. Als afsluiting van deze mini bruidsreportage, maakte ik een paar beelden van de zaal waar iedereen gezellig samen koffie dronk met Limburgse vlaai.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Heerlen en Kerkrade: trouwfoto's bij Rolduc en De Twee Gezusters
Logo Sjurlie.nl