Bruidsfotograaf Vaals: internationaal huwelijk bij de Frankenhofmolen het gemeentehuis en Lodge 7

11.08.15

Bruidsfotograaf Limburg: een internationaal huwelijk in Vaals bij de Frankenhofmolen het gemeentehuis en Lodge 7


Een trouwceremonie in het gemeentehuis van Vaals

Afgelopen vrijdag mocht ik weer een fantastisch huwelijk vastleggen. Dit keer tussen de Amerikaanse Shoshannah en de Limburgse Ruud. Dit bruidspaar trouwt in het stadhuis van Vaals en viert hun trouwdag in de Frankenhofmolen, ik mocht van dit alles een trouwreportage maken. Het is als bruidsfotograaf altijd leuk om het verhaal over de kennismaking van een bruidspaar te horen tijdens de trouwceremonie en dit was wel een heel bijzonder verhaal. Tijdens het liften in China elkaar tegen komen op de achterbank van een auto! En elkaar daarna opnieuw per toeval ontmoeten in een hostel.

Een first look bij de Frankhofmolen in Vaals

De bruidsreportage van dit super leuke stel begon die ochtend in de Frankenhofmolen in Vaals, een monumentaal pand in het groene heuvelland dat zij hadden afgehuurd voor hun bruiloft. Shoshannah werd in haar bruidsjurk geholpen, door een grote groep dames en intussen kleedde bruidegom Ruud zich aan samen met mijn vrienden en mannelijke familie, van dit alles maakte ik spontane trouwfoto's. Er werd een laatste toast uitgebracht op het einde van het vrijgezellenleven.

In een trouwkoets met Haflingers ervoor naar het gemeentehuis in Vaals

Ruud wachtte Shoshannah op onderaan de trap en daarna was het tijd voor zijn eerste verrassing voor de bruid, een prachtige koets met twee Haflingers ervoor, die het stel naar het gemeentehuis in Vaals zou brengen. In Vaals werden zij opgewacht door een grote groep vrienden en familieleden, waaronder veel Amerikanen. Een prachtige ceremonie, met live muziek op gitaar door de tantes en twee mooie speeches van de getuigen.

Een toost op het plein bij het gemeentehuis in Vaals

Na het ja woord werd er buiten op het plein een toast uitgebracht op het kersvers getrouwde stel. De paardenkoets stond inmiddels weer te wachten en ik mocht mee op de bok voor een rit door de velden. De koetsier wist een prachtig goudgeel net gemaaid graanveld, waar we een aantal bruidsfoto´s met de koets maakten.

Een bruidstaart met een varkentje van suiker als taarttopper

Daarna was het langzaam tijd om terug te keren naar de Frankenhofmolen voor het aansnijden van de bijzondere bruidstaart. Deze was gedecoreerd met een van suiker gemaakt bruidspaar en `Piggy` hun mascotte, die overal met hun mee heeft gereisd.

Een trouwfeest bij Lodge in Vaals

Rond vijf uur vertrokken alles gasten naar Lodge 7 in Vaals, waar het bruidsdiner plaatsvond. Ik maakte nog een aantal poseerfoto´s van het stel rondom de molen, daarna reden we naar Lodge 7. Hier werd relaxt geborreld en had de DJ inmiddels als opgebouwd voor de openingsdans.

Een spectaculaire openingsdans

Na het diner met een de speech van de ceremoniemeesters en weer een mooi live nummer voor de tantes, was het tijd om te gaan dansen. Iedereen verzamelde in de ronde ruimte van Lodge 7, waar het bruidspaar een spectaculaire openingsdans weggaf op het nummer `I´m sexy and I know it`.

Ik maakte daarna nog wat sfeerbeelden van de dansende gasten en rond half 10 nam ik afscheid terwijl het feest inmiddels in volle gang was.

 

Shirley was de perfecte fotograaf! We hebben haar nooit opgemerkt de hele dag, maar je ziet terug in onze foto's dat ze overal was! Haar fotografie is spontaan en natuurlijk en dat past helemaal bij ons. Iedereen (alle gasten) was echt enthousiast over haar manier van werken - ze ziet er heel netjes uit (op haar hoge hakken en met haar camerakoffer is ze overal naartoe gerend om de perfecte foto te maken op precies het juiste moment)! We kunnen Shirley zeker aanbevelen.

(gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding)

Leveranciers

Trouwjurk Ann & John's Bruidsmode
Bruidstaart Eclair gebak Maasbracht
Pak bruidegom Oger Amsterdam
Haar bruid Carool Platteel Hair & Beauty Weert
Feestlocatie Lodge 7 Vaals
DJ Nick Wijnand
Bloemwerk Vakwerk Vijlen
Trouwauto Trouwkoets Zuid-Limburg
Trouwlocatie Gemeentehuis Vaals
Trouwringen Bario Neal en Siebel Juweliers Weert
verblijf Vrankenhofmolen Vaals
Visagie Carool Platteel Hair & Beauty Weert

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Vaals: internationaal huwelijk bij de Frankenhofmolen het gemeentehuis en Lodge 7
Logo Sjurlie.nl