Bruidsfotografie Belgie: prachtige buitenbruiloft in Molenbeersel

21.08.21

Bruidsfotografie België: schitterende tuinbruiloft in Molenbeersel

Deze bruidsreportage werd in 2020 gecancelled. Ik verwachtte er eigenlijk niks meer van, toen ik eind juli opeens gebeld werd, of ik zin en tijd had om op zaterdag 21 augustus trouwfoto's te komen schieten. Natuurlijk had ik daar zin in en gelukkig ook tijd, wat ook niet altijd het geval is helaas.

Zo gezegd zo gedaan, ik maakte een nieuwe opdrachtbevestiging en zaterdag 21 augustus stapte ik in mijn auto op weg naar Molenbeersel, voor een niet zo traditionele trouwfotoshoot, namelijk zonder ceremonie of voorbereidingen, maar startende met een bruidslunch onder begeleiding van een pianist en daarna overgaande in een middagprogramma met borrel, entertainment voor de kinderen, een aantal groepsfoto's en naar de avond toe een avondfeest met een live band en een walkding diner.

Aangezien ik een groot liefhebber van mooie tuinen en prachtige styling, kon ik hier mijn hart ophalen. Geen enkel details was over het hoofd gezien. De hele tuin was prachtig aangekleed en in de avond ook nog eens prachtig verlicht. Zo was er een prachtige tent over het zwembad gespannen en lagen er lichtgevende lichtbollen in de mooie vijver.

Daarnaast was er geen gebrek al gelach en emotie. Er werd veel plezier gemaakt en geknuffeld er werd gedronken en er werden sigaren gerookt. Een prachtig decor voor een fantastische tuinbruiloft. Inmiddels heb ik het trouwalbum mogen bestellen. Het is een mooie, kleurrijke reportage geworden vol met emotie. Een trouwdag waar ik als bruidsfotograaf met heel veel plezier aan terugdenk en die me blij maakt dat ik die fantastische werk mag doen.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotografie Belgie: prachtige buitenbruiloft in Molenbeersel
300
Bruiloften
37
Awards
50
Locaties