Huwelijks fotograaf Bilzen: trouwfoto's van een trouwceremonie in het gemeentehuis

27.06.20

Huwelijksfotograaf Belgisch Limburg: burgerlijk huwelijk in het gemeentehuis van Bilzen

Soms mag ik als bruidsfotograaf naar Belgie. Dit leuke koppel boekte mij telefonisch voor hun complete trouwreportage en toen kwam het Corona virus naar Belgie en Nederland. De complete bruiloft werd verschoven naar 2021.

Trouwfoto's in Belgie: een wettelijk huwelijk door de burgemeester van Bilzen

Hun wettelijke huwelijk en een kleine fotoshoot besloten zij echter wel te laten doorgaan afgelopen zaterdag. En zo kwam ik uit in het gemeentehuis van Bilzen waar het huwelijk door de burgemeester gesloten werd. Het was mijn eerste bruidsreportage sinds de uitbraak van het virus en dus ook de eerste keer dat ik een trouwceremonie zag waarin de 1,5 m afstand regel gehanteerd werd. Stoelen van de genodigden en familie stonden ruim op afstand van elkaar opgesteld.

Groepsfoto's maken op de trappen van het gemeentehuis van Bilzen

Na de trouwceremonie kwam het bruidspaar van de trappen van het gemeentehuis af, waarna we nog een groepsfoto maakten. Aansluitend reed ik naar hun woonhuis.

Romantische trouwfoto's in een veld met koeien

Aan de overkant van het huis was een prachtig weiland met een mooie ver uitzicht op land en koeien. het licht was hier perfect en hier maakte ik een kleine romantische fotoshoot van het kersverse bruidspaar samen. Ik liet hun samen zitten, knuffelen en praten, maar ook wandelen. Ook maakte ik een foto van hun ieder apart en van het boeket en de trouwringen.

Trouwfoto's met wapperende haren

We hielden het gelukkig de hele tijd droog, maar het waaide wel stevig, wat op zich wel grappige foto's opleverde met wapperende haren.

Na de fotoshoot ging het stel weer terug naar hun achtertuin om gezellig samen te zijn met hun familie en kinderen.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Huwelijks fotograaf Bilzen: trouwfoto's van een trouwceremonie in het gemeentehuis
Logo Sjurlie.nl