Bruidsfotograaf Limburg: trouwen in het gemeentehuis van Geleen

01.02.21

Trouwfotograaf Geleen: een huwelijk in het stadhuis van Geleen met een fotoshoot in het stadspark van Sittard

Deze lieve mensen boekten mijn telefonisch, in december 2020. Ze hadden het plan om op maandag 1 februari 2021 te trouwen, een moedig besluit.

We ontmoeten elkaar op een regenachtige maandagmiddag voor het gemeentehuis van Geleen. Met een klein gezelschap, allemaal met matchende mondkapjes met de tekst "Mr. and Mrs." er op.

Ze straalden er niet minder om. Na even wachten kwam de trouwambtenaar hun halen. Alle gasten gingen zitten en de vader van de bruid speelde gitaar. Het bruidspaar kwam binnen en de trouwceremonie begon. Een mooie, persoonlijke ceremonie, die vertelde hoe zij elkaar ontmoet hadden, hoe de vonk direct was overgesprongen, hoe het aanzoek had plaatsgevonden en wat zij samen hadden beleefd de afgelopen tijd. Een mooi verhaal, dat eindigde in een zwangerschap en een huwelijk.

Na mooie persoonlijke geloftes oftewel "Vows" van het bruidspaar voor elkaar, was het tijd voor het ja woord met aansluitend het wisselen van de trouwringen, die werden gebracht door opa. Opa gaf tevens een mooie speech. Na het aanschuiven van de trouwringen en de kus, was het tijd voor een gedicht van de trouwambtenaar, muzikaal begeleid door de vader van de bruid op zijn gitaar.

Na afloop van de trouwceremonie was er een kleine toost en waren er cupcakes, ook werd het bruidspaar gefeliciteerd. Aansluitend vertrokken we samen naar het stadpark in Sittard voor het maken van een aantal romantische trouwfoto's van het kersverse bruidspaar samen. Het miezerde al de hele middag maar dat vond dit leuke stel totaal geen probleem, dus namen we nog even 20 minuten de tijd voor het maken van een kleine bruidsreportage.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Limburg: trouwen in het gemeentehuis van Geleen
Logo Sjurlie.nl