Huwelijksfotograaf Limburg: spontane after weddingshoot in Landgraaf

05.04.19

Bruidsfotograaf Limburg: romantische after weddingshoot in het veld

Eerst mocht ik op een mooie zondagmorgen een familieportret maken van 24 personen en daarna werd ik naar aanleiding daarvan gebeld of ik een bruidsreportage wilde maken.

De bruid en haar man waren in Nederland op familiebezoek en eerder al in de Verenigde Staten getrouwd. Echte bruidsfoto's waren er echter nog niet van gekomen en daarom trokken zij op deze frisse en winderige vrijdagavond hun trouwkleding aan om samen met mij en haar zus trouwfoto's te gaan maken in de omgeving van haar ouderlijk huis.

We starten de huwelijksreportage met een aantal wandelfoto's en al snel kwamen we langs een veld met gemaaid koren, dit vormde een mooie achtergrond voor een aantal romantische huwelijksfoto's. Voor de bruid, die die dag voor het eerst haar mooie kanten trouwjurk aanhad, was het wel een beetje fris, maar dat losten we op door af te toe snel een jasje om te hangen.

Zuslief hielp met het draperen van de bruidsjurk en het omhoog gooien van de bruidssluier, ook hielp ze me met het vervoeren van mijn camera trolley, zodat ik al wandelend spontane beelden kon schieten.

We eindigden met een aantal geposeerd trouwfoto's in een klein stukje bos, waar ik zelf van bloemetjes de berm een hand geplukt bruidsboeketje maakte.

Als afsluiting wilde de het bruidspaar nog een aantal foto's voor het ouderlijk huis. Inmiddels was er een uur voorbij en hadden we voldoende foto's en was het tijd om thuis heerlijk op te warmen van de fotoshoot.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Huwelijksfotograaf Limburg: spontane after weddingshoot in Landgraaf
Logo Sjurlie.nl