Bruidsfotograaf Midden Limburg: trouwfoto's in het stadhuis van Maasbracht

01.08.20

Bruidsfotografie Midden Limburg: spontane trouwfoto's in thuis in Heel en in het stadhuis van Maasbracht

Via een familieportret 8 jaar geleden kreeg ik de opdracht voor het maken van deze bruidsreportage.

Een bruiloft die als een van de weinigen dit jaar niet verschoven werd, wel werd het dagprogramma enigszins aangepast en werd trouwfeest naar 2021 verschoven, wanneer zij 1 jaar getrouwd zijn.

Ik startte gezellig thuis in Heel met het vastleggen van het opmaken van de bruid, samen met haar moeder en haar beste vriendin. In de tussentijd maakte de bruidegom zich op de slaapkamer klaar, met hulp van zijn moeder.

Nadat de bruid de mooie kanten trouwjurk aanhad, was het tijd voor een zogenaamde "first look" onder de bomen in de voortuin. Iedereen stond buiten toen de bruid naar buiten kwam en de bruidegom op zijn rug tikte, een emotioneel en blij moment.

Aansluitend vertrok iedereen naar het moderne stadhuis van Maasbracht, waar het wettelijke huwelijk plaatsvond. Na afloop vormden alle aanwezigen een erehaag en vertrok ik met het bruidspaar naar de heide voor het maken van een aantal romantische trouwfoto's. Terwijl we onderweg waren, zag ik een prachtig veld vol met zonnebloemen, ik besloot hier op weg naar huis te stoppen om nog een aantal foto's van het bruidspaar in de bloemenzee te maken.

Thuis bij het bruidspaar aangekomen werd de mooie bruidstaart aangesneden en werd er een champagne toost uitgebracht met Moet.

Nadat ik een aantal groepsfoto's had gemaakt, was het tijd geworden om afscheid te nemen en zat deze trouwreportage er op voor vandaag. 

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Midden Limburg: trouwfoto's in het stadhuis van Maasbracht
Logo Sjurlie.nl
Locaties

80

Locaties

43

Locaties

300