Trouwfotograaf Heerlen: bij De Twee Gezusters, romantische trouwfoto's in de kapel

14.10.22

Trouwfotograaf Heerlen bij de Twee gezusters: spontane trouwfoto's bij een internationaal huwelijk op een regenachtige vrijdagmiddag

Dit keer boekte de moeder van de bruidegom mij. Ze mailde mij en ik belde haar direct op. Ze bleek familie van een bruidspaar waar ik eerder de bruiloft van mocht fotograferen en zo kwam ze bij mij uit.

Het bleek een bruiloft tussen een Kerkraadse bruidegom en een Braziliaanse bruid, die elkaar hadden ontmoet in een hostel in Nieuw Zeeland. Hoe romantisch en het was ook nog eens liefde op het eerste gezicht geweest.

Het betrof een kleine bruidsreportage van 3 uur, maar daarom zeker niet minder leuk. De trouwdag startte voor mij met een trouwceremonie in het Engels, in de kapel van trouwlocatie De Twee Gezusters in Heerlen. Na een mooie ceremonie met VOW,s en en een lach en een traan, werd er een toost uitgebracht en werd de heerlijke bruidstaart aangesneden.

Aansluitend maakten we een aantal groepsfoto's op de binnenplaats van de De Twee Gezusters en daarna was het tijd voor een romantische mini trouwfotoshoot op het pleintje van de dansschool in Heerlen. Hier staat een zogenaamde Cultsofa, een gemozaïekte kleurrijke bank, onder een met vogelhuisjes gedecoreerde boom. De overige foto's maakten we in een steegje.

Omdat de verliefdheid tussen deze mensen er zo af spatte, waren ze heel eenvoudig te fotograferen. Vanaf een afstandje fotografeerde ik ze al knuffelend en pratend.

Tijdens de borrel, nam ik nog even hun trouwringen mee naar buiten, om een aantal detailshots van de ringen te maken tussen de kruiden.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotograaf Heerlen: bij De Twee Gezusters, romantische trouwfoto's in de kapel
Logo Sjurlie.nl