Bruidsfotograaf Limburg: bij Auberge de Smockelaer en de kloosterbibliotheek Wittem

30.11.15

Huwelijksfotograaf Wittem: Een prachtige herfst bruidsreportage met als themakleur azuurblauw, de favoriete kleur van de bruid.

Ik begon deze zonnige dag met de bruidsfotografie in Heerlen, thuis bij dit leuke stel. Voor de afwisseling eens een bruid met een super hip kort kapsel, dat zie je niet zo vaak. En ook nog een zeer creatieve bruid, met een prachtig kleurrijk interieur en een kunstzinnige opleiding, wat in alles terug te zien was. Eerst was er natuurlijk het traditionele aankleden van de bruid, thuis samen met haar moeder. Later arriveerde vader, die zich ook ging aankleden en aansluitend natuurlijk de bruidegom om zijn toekomstige vrouw op te halen.

 

Gezamenlijk vertrokken we naar de locatie waar het wettelijk huwelijk zou plaatsvinden, de sfeervolle kloosterbibliotheek in Wittem. Hier had ik al eerder dit jaar een huwelijk mogen fotograferen, maar dit keer wat de opstelling net even iets anders, waardoor ik weer andere verrassende standpunten kon pakken. Met mooie speeches die het stel voor elkaar gaf en de opa en oma die erbij aanwezig waren en de live muziek, was het weer een erg bijzondere ceremonie.

Na de ceremonie was er toast en de bruidstaart, de gigantische bruidstaart waarbij iedere laag een andere smaak had, was door de moeder de bruid gemaakt. Het aansnijden van de taart was erg hilarisch en leverde leuke beelden op.

Terwijl iedereen gezellig aan het borrelen was en van de bruidstaart genoot, begon ik aan de bruidsreportage in de mooie oude bibliotheek tussen de boeken en aansluitend  in de herfstachtige romantische kloostertuin. Vanuit de kloostertuin vertrokken we richting het heuvelland, waar ik een aantal foto's maakte bij een mooie oud houten schuur en met de trouwauto (een schattige Fiat 500) in het herfstbos tussen de afgevallen bladeren.

Daarna werd het langzaam tijd om verder te gaan naar de feest- en diner locatie, Auberge de Smockelaer. Hier maakten wij een aantal groepsfoto's van vrienden en familie waarna iedereen aan tafel ging voor het bruidsdiner.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Limburg: bij Auberge de Smockelaer en de kloosterbibliotheek Wittem
Logo Sjurlie.nl