Bruidsfotograaf Limburg: Huwelijksfotografie bij Viva Lanterne & kasteel Wittem

06.04.14

Bruidsfotograaf Limburg: internationale trouwfotografie in chique trouwlocatie Kasteel Wittem en bij het hippe Viva Lanterne

Vrijdag een bruidsreportage in Limburg en zaterdag weer een. Twee totaal verschillende huwelijken met allemaal hun eigen charme.

Zaterdag trouwden Sandra en Erik in Viva Lanterne Wittem. Het bruidspaar woont in Sydney en kwam speciaal met hun twee bruidskinderen terug naar Nederland om te trouwen in het heuvelland.

We belden eerst een keer met elkaar en dat was al meteen heel leuk en er direct een klik. Na bevestiging van de bruidsreportage kwamen ze bij mij thuis kennismaken en toen begon ik mij nog meer op hun trouwdag te verheugen!

Een trouwdag met veel bijzondere fotogenieke momenten voor spontane trouwfoto's. De trouwdag begon met het aankleden van Sandra in het prachtige kasteel Wittem. De bruid was hier samen met haar vriendinnen en dat was al ontzettend gezellig. Iedereen zat lekker te kletsen en te eten en Sandra werd mooi gemaakt.

Om 2 uur werd zij door bruidegom Erik met hun trouwauto opgehaald en startten we met de bruidsreportage rondom het kasteel, aansluitend werden de kinderen nog langs gebracht voor een paar leuke foto's samen van het gezin. Het bruidspaar klom hiervoor samen in een oude omgevallen boom.

Daarna was de tijd snel om en moest snel mijn auto in voor de trouwceremonie. Onderweg bleven 2 pony's te zijn ontsnapt en moest ik nog omweg nemen naar Viva Lanterne. Gelukkig was ik er op tijd voor het fotograferen van de huwelijksceremonie. Een korte met indrukwekkende ceremonie in een schuur verlicht met theelichtjes. Erik had als verrassing voor Sandra een strijkorkest geregeld dat "daar komt de bruid" speelde bij binnenkomst.

Na de ceremonie was het tijd voor een huwelijksreceptie met prosecco en heerlijke bruidstaart, door mij persoonlijk getest. De rest van de middag werd er gezellig gekletst, geborreld en gedineerd en op het terras in de zon gezeten.

Mijn trouwreportage eindigde met de feestavond en de openingsdans, waarna de sfeer er goed in zat.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Limburg: Huwelijksfotografie bij Viva Lanterne & kasteel Wittem
Logo Sjurlie.nl