Spontane huwelijksfotograaf bij kasteel Hoensbroek ?

07.06.19

Huwelijksfotograaf Hoensbroek: Een spontane trouwfotoshoot in en om kasteel Hoensbroek

Vorige week vrijdag was ik de trouwfotograaf van dit leuke stel uit Hoensbroek. Het was een kleine bruiloft, in die zin, dat ik slecht voor een korte tijd geboekt was, het ging om 4 uur bruidsfoto's maken, maar dat maakte het niet minder leuk. Ik ben gek op de verhalen van mensen en hoe zij elkaar ontmoet hebben. En ik vind het bijzonder leuk om erbij te mogen zijn als bruid en bruidegom zich mooi maken voor elkaar.

Deze vrijdagmiddag, begon ik bij de moeder van de bruidegom thuis met het maken van trouwfoto's, waar een bruidegom door zijn beste vriend geholpen werd met het aankleden. Van daaruit vertrok hij te voet naar zijn bruid, die samen met hem een aantal deuren verder woont, boven de zaak die zij samen hebben.

Een bijzonder stel en ik wist al hoe emotioneel de bruidegom zou zijn als hij zijn bruid zag. We maakten er een klassieke trap scene van. Hij wachtte onderaan de trap op haar en zij kwam in haar lange witte jurk de trap af.

Daarna was het al snel tijd geworden om te vertrekken naar de trouwlocatie: kasteel Hoensbroek, met een blauwe witte klassieke Bentley trouwauto werden zij thuis opgehaald. Via de poort achterom het kasteel reden zij de binnen plaats op, waar alle vrienden en familie op hun stond te wachten.

Tijdens de mooie trouwceremonie, zong een vriendin van de bruid en de kleinzoon bracht de trouwringen en strooide rozenblaadjes, nou ja, hij deelde ze ook uit, terwijl hij op de tafel stond.

Na huwelijksceremonie was er een erehaag op de brug, waarna er een toost was op het terras. Daarna ging het bruidsfeest al snel van start en was een openingsdans met opnieuw live zang.

Tussendoor maakten we nog groepsportretten en maakte ik een aantal trouwfoto's van het stel samen en het stel bij hun beiden kinderen.

Om zes uur nam ik afscheid en zat mijn taak als bruidsfotografe er op voor die dag.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Spontane huwelijksfotograaf bij kasteel Hoensbroek ?
Logo Sjurlie.nl
Locaties

80

Locaties

43

Locaties

300