Bruidsfotograaf Heerlen trouwceremonie bij de Twee Gezusters en een trouwfeest bij Auberge de Rousch

24.06.22

Trouwfoto's De Twee Gezusters Heerlen en Auberge de Rousch

Afgelopen vrijdag had ik een kleine bruiloft van 3 uurtjes, die vrij last minute geboekt werd, maar daarom niet minder leuk. Vrijdag was de dag wordt ik het jubileum van mijn bedrijf 's avonds zou vieren, dus ik vond het erg leuk om dan overdag wel een beetje te werken, maar niet te lang. Dit kwam dus perfect uit.

Even voor 2 uur parkeerde ik mijn auto op de parkeerplaats van de De Twee Gezusters in Heerlen, waar dit bruidspaar om 2 uur in de kapel zou trouwen. Een ceremonie zonder uitwisselen van trouwringen dit keer, maar wel met een kus en een ja woord uiteraard. Daarna werden de aktes getekend en er was ook een speciale trouwakte die door hun zoontje zou worden getekend.

Na de ceremonie was er uit buiten een erehaag en werd er uitbundig gefeliciteerd. Vanuit de ceremonie reden we naar Auberge de Rousch, waar de bruidstaart werd aangesneden en waar een kleine borrel was, met aansluitend het trouwdiner. Na het aansnijden van de taart maakten een kleine trouwreportage bij de vijver en aansluitend groepsfoto's. Om 5 uur zat mijn taak als trouwfotograaf er op voor die dag. Inmiddels heb ik deze bruiloft, die wat minder tijd kostte dan de grote bruiloften die ik normaal heb, al bewerkt en naar de klanten gestuurd. Ook het trouwalbum concept is al klaar.

Omdat ik een beetje achterstand heb met blogs schrijven besloot ik dit leuke spontane stel direct online te zetten.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Heerlen trouwceremonie bij de Twee Gezusters en een trouwfeest bij Auberge de Rousch
Logo Sjurlie.nl
Locaties

80

Locaties

43

Locaties

300