Trouwfotograaf bij kasteel Vaeshartelt in Maastricht: een bruiloft op 2e Paasdag

10.04.23

Fotograaf bruiloft Limburg: Bruidsfotografie bij kasteel Vaeshartelt: een trouwerij op 2e Paasdag

Met Pasen trouwen niet veel mensen, april is sowieso niet echt een populaire trouwdag. Ik vind het altijd leuk wanneer mensen op de niet standaard trouwdagen trouwen. In dit geval op maandagmiddag.

Na een avondje uit en morgen gezellig in de tuin werken, maakte ik met klaar om naar deze bruiloft te gaan. Mijn haren in de krul en een nieuwe jurk aan, maar wel op comfortabele sneakers. Ik probeer er altijd uit te zien als een bruiloft gast.

De bruidegom was al gespot, maar de bruid was er nog niet en dat was maar goed ook, want de afspraak was dat zij hun first look zouden hebben in de geheime tuin van het kasteel. Een tuin tussen de muren en met een mooi pad links en recht voorzien van fruitbomen met lichtjesslingers.

We hadden elkaar nog niet live ontmoet (we hadden met elkaar gevideobeld) maar het voelde eigenlijk direct of we elkaar al kenden. Zij kwam aanlopen in lange gouden jurk met een wijde plooienrok, wapperend in de wind. Hij stond in mijn richting, gespannen te wachten op zijn bruid.

Aansluitend maakten we een aantal foto's in de geheime tuin en al gauw was het tijd om richting de mooie spiegelzaal te gaan, waar het huwelijk zou worden gesloten door Antoinette Stille. Iedereen zat al op zijn plek toen ik binnenkwam.

Na enkele minuten kwam het stralende paar samen binnen en startte de ceremonie. Na een volmondig ja, ging iedereen naar de ronde zaal beneden voor de taart, toost, een aantal speeches en aansluitend de groepsfoto's.

Ik ronde de dag af met nog een aantal trouwfoto's binnen in het kasteel en in het park en toen was het alweer tijd om afscheid te nemen en ging het bruidspaar aan tafel voor het trouwdiner.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotograaf bij kasteel Vaeshartelt in Maastricht: een bruiloft op 2e Paasdag
Logo Sjurlie.nl