Bruidsfotograaf Botanische tuin Kerkrade en de Adbij van Rolduc

20.05.22

Bruidsfotograaf Kerkrade: trouwen in de Botanische tuin en een fotoshoot met de hond erbij bij de Abdij van Rolduc

Net voor mijn vakantie mocht ik deze prachtige bruiloft vastleggen. Met een trouwceremonie ik de serre van de Botanische tuin in Kerkrade, met het als trouwambtenaar Lucie en muzikaal omlijst met live muziek met een zangeres uit de popband waar de bruid zelf lid van is. Een mooie emotionele ceremonie die weliswaar erg warm was, maar ook heel bijzonder. Bruid en bruidegom lazen elkaar prachtige geloftes voor, er werd gespeecht en daarna was het tijd om een slotje in hartvorm aan het hek vast te maken als aandenken.

We maakten voor de zekerheid een aantal trouwfoto's in de tuin, omdat het weer er heel dreigend uitzag. Daarna was er tijd voor de bruidstaart (in de vorm van een Volkswagenbusje) en de toost en aansluitend vertrokken we naar de Abdij van Rolduc in Kerkrade, waar in de tuinen foto's maakte met de hond van een bruidspaar (een schattige beagle). Ook het leuke blauwe volkswagenbusje ontbrak hierbij niet. Zo maakte ik onder andere trouwfoto's tussen de druivenranken. Erg leuke detail was dat de bruid na de ceremonie een leuk jeansjasje aantrok met daarop de tekst "Mrs. Engels".

Na de fotoshoot ging ik even een paar uurtjes naar huis, om een aantal foto's te bewerken voor een op een scherm tijdens de feestavond. Daarna ging om 20.30 u terug naar het Staaterhoes in Kerkrade, voor het vastleggen van de openingsdans en het moment dat de bruid het bruidsboeket zou weggooien, aansluitend ging iedereen de dansvloer op en ontstond er een gezellig feestje.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Botanische tuin Kerkrade en de Adbij van Rolduc
Logo Sjurlie.nl