Trouwfotograaf: romantische trouwfoto's in kasteel Wittem en de kerk in Ubachsberg

18.06.16

Bruidsfotograaf Limburg Kasteel Wittem

Dit leuke bruidspaar boekte mij al ruim een jaar van de voren voor het fotograferen van hun trouwdag. Ze boekten eerst een loveshoot om hun verloving te vieren en te kijken over een klik zou zijn tussen ons. 

Een juni huwelijk

Daarna volgde al snel de boeking voor de bruidsreportage. Het huwelijk vond zaterdag 11 juni plaats. Gelukkig was het droog toen ik bij Jill vader thuis aanbelde voor het fotograferen van het aankleden van Jill en haar bruidsmeisje.

Een Volkswagen Kever als trouwauto

De visagie en het trouwkapsel waren net gedaan en er was alle tijd om rustig de trouwjurk aan te doen. Na een tijdje kwam bruidegom Luke aanrijden in hun leuke trouwauto, een Volkswagen Cabrio Kever. Iedereen stond buiten toen bruid Jill de trap af kwam. Buiten stond ook de kinderwagen van hun dochtertje Sophie. 

Een trouwceremonie bij kasteel Wittem

Het hele gezelschap vertrok naar trouwlocatie kasteel Wittem wat het wettelijk huwelijk plaatsvond in een prachtig gedecoreerde trouwzaal, met bruidsstyling van Eigen Houtje uit Simpelveld.

Een zingende trouwambtenaar

Onder begeleiding van een zingende trouwambtenaar vond een super leuke huwelijksceremonie plaats. De bruidskinderen strooiden enthousiast rozen blaadjes bij binnenkomst, een perfect decor voor leuke, spontane trouwfoto's.

Trouwfoto's maken in de tuin van Kasteel Wittem

Na de trouwceremonie was er een trouwlunch buiten op het terras en aansluitend maakten we wat trouwfoto's van het kersverse bruidspaar in de tuin van het kasteel. 

Een huwelijksmis in de kerk van Ubachsberg

Toen was het langzaam tijd geworden om richting de kerk van Ubachsberg te rijden voor de huwelijksmis. Na de kerkelijk plechtigheid, reden we door het heuvelland en maakten hier nog wat foto's in het koren en op een veldweg, je waant je daar bijna in Toscane. Een erg leuke plek voor het maken van een aantal foto's met de trouwauto.

Tijd voor bruidstaart

Op het kasteel aangekomen was er de bruidstaart, de toast en aansluitend was er een DJ en werd er gedanst. Na een korte regenbui maakten we nog wat groepsfoto's en wat foto's van Jill en Luke samen met Sophie. Aansluitend was het tijd voor het huwelijksdiner in een prachtig aangeklede zaal.

Leveranciers

Visagie La Bella Y gente Heerlen
Bedankjes en decoratie Eigen Houtje Simpelveld
Feestlocatie kasteel Wittem
Haar bruid La Bella Y Gente Heerlen
Lunch locatie kasteel Wittem
Trouwlocatie kasteel Wittem

Reactie plaatsen

1001weddings
Wow!Beautiful photos!
Trouwfotograaf: romantische trouwfoto's in kasteel Wittem en de kerk in Ubachsberg
Logo Sjurlie.nl