Bruidsfotograaf Aachen en Stolberg in de kerk en Kupferhof Rosental in Stolberg

09.07.16

Bruidsfotograaf Aken: Een “destination wedding” in Aken, bruidsfotografie van een Spaanse bruiloft in Duitsland. 

Afgelopen zaterdag mocht ik een prachtige Spaanse bruiloft in Aken (Duitsland) fotograferen. Sabrina de bruid is een Spaanse. Ik begon met het fotograferen van de visagie van het omkleden van Sabrina thuis bij haar ouders in Aken.

Het was het geweldig leuk hier bij te zijn. De kleine bovenverdieping was geheel gevuld met dames, die zich aan het omkleden opmaken waren, of wiens haren gedaan werden door de kapster. De kapster die een geweldig taak had verricht, door alle familieleden prachtig hun haar te verzorgen.

 

Alle bruidsmeisjes hadden peachkleurige lange jurken met kant en een bloemcorsage om hun pols. Toen iedereen klaar was met aankleden en de rust teruggekeerd was, was het tijd voor de bruid om haar mooie Spaanse kanten bruidsjurk aan te doen, met hulp van haar moeder.

Een lange strakke kanten fishtale trouwjurk, die haar prachtig stond. Toen de jurk aan was, werd haar nog een mooie kanten sluier omgedaan, die haar moeder nog had gedragen tijdens haar trouwdag.

Toen Sabrina klaar was vertrok ik snel naar de kerk, om wat foto’s van de gasten te maken die op haar aan het wachten waren. Het was schitterend zonnig weer en iedereen stond buiten voor de kerk toen de bruidegom kwam aangewandeld met hun schattige dochtertje.

Iedereen ging de kerk in en Marco wandelde naar voren om bij het altaar op zijn bruid te wachten, die door haar vader naar voren werd gebracht.

Het was een erg verrassende en losse huwelijksmis, met leuke acts van een complete klas kleine kinderen die als bruid en bruidegom verkleed een stukje opvoerden voor het bruidspaar, daarnaast was er natuurlijk mooie live muziek in de vorm van orgel en een zangeres.

Uit de kerk gekomen werden er bellen geblazen en uitbundig gefeliciteerd om vervolgens de vertrekken naar de prachtige Kupferhof Rosenthal in Stolberg, waar een ontvangst met Sekt plaatsvond. Buiten was ook een klein Spaans buffet en de bruidegom ging zelf achter de ijskar staan om voor iedereen een ijsje te scheppen.

Aansluitend maakten we een foto van de complete groep op de trappen, eenmaal binnen gekomen bleek achter deze mooie trouwlocatie een prachtige grote tuin waarin tenten waren opgebouwd waar het diner plaats vond. In Duitsland is het anders dan in Nederland gebruikelijk dat iedereen die bij het huwelijk aanwezig is ook de hele dag en avond blijft, hierdoor was er een zeer uitgebreid dinerbuffet in de vorm van tapas en bbq dat door een cateraar uitstekend verzorgd was.

 

Na het eten ging iedereen gezellig loungen in de mooie tuin en gooide de bruid haar bruidsboeket naar haar vriendinnen. Daarna werd weer iedereen naar binnen geroepen en gaf bruidegom Marco een mooie speech voor zijn vrouw, aansluitend werd een super grote bruidstaart aansneden.

Rond tien uur nam ik afscheid van dit mooie stel.

Leveranciers

Videograaf Jens Lopez
Catering Fleischerei & Partyservice Thomas Kuchen Stolberg
Feestlocatie Kupferhof Rosental Stolberg

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Aachen en Stolberg in de kerk en Kupferhof Rosental in Stolberg
Logo Sjurlie.nl