Chateau Neercanne bruiloft: een Kersthuwelijk in de sfeervolle grotten

24.12.22

Chateau Neercanne bruiloft: Romantisch trouwen in de grot van Chateau Neercanne

Een kersthuwelijk op 24 december in Maastricht. Een super leuk koppel, de hond erbij en de beste vrienden en familie. Voor mij een perfecte opdracht om de kerst mee in te luiden. Laste minute regelde ik ook nog een cameraman voor hun. Dus gezellig samen aan het werk.

De romantiek spatte er hier werkelijk vanaf! Zo leuk, de oude hond die ringen bracht samen met de zus van de bruidegom. De moeder van de bruid die en mooie speech deed. Vow's voorgelezen door de ambtenaar en de door de bruidegom in de het de oren van de bruid gefluisterd en daarna ja zeggen en toosten in een prachtige grot verlicht met heel veel theelichtjes.

De tijd vloog om. Al snel was het tijd voor het taartmoment. Een heerlijke hartvormige bruidstaart werd aangesneden (ik heb hem zelf ook geproefd, daarom zei ik heerlijk) en daarna maakten we groepsfoto's met alle bruiloftsgasten en aansluitend deed ik een kleine trouwfotoshoot op de binnenplaats, die mooi gedecoreerd was in kerststijl.

Zojuist, stuurde het bruidspaar de resultaten ik en kreeg te horen dat ze stuiterden, zo leuk om te horen. Ze wilden wel elk jaar trouwen en gaan de komen de tijd ook nog een groot trouwfeest plannen, dat ik ook mag fotograferen.

Rond half 4, zat mijn taak als trouwfotograaf er op en nam ik afscheid en reed superblij naar huis om aan het voorgerecht voor mijn eigen kerstdiner te gaan beginnen. Wat een geluk heb ik toch dat ik bruidsfotograaf mag zijn.

Bekijk hier de trouwvideo van de dit kersthuwelijk, waar ik samen met een collega bruidsfotografie en videografie verzorgde:

  

Reactie plaatsen

Geen reacties
Chateau Neercanne bruiloft: een Kersthuwelijk in de sfeervolle grotten
Logo Sjurlie.nl
Locaties

80

Locaties

43

Locaties

300