Bruidsfotografie Mechelen: festival huwelijk bij de vakantiehuis De Prachtvink in het Heuvelland

18.06.22

Bruidsfotograaf Mechelen: een prachtige buitenbruiloft bij de Prachtvink

Al twee verschoven, maar zaterdag 18 juni was het dan eindelijk zover: een fantastische festival bruiloft op het domein van vakantievilla De Prachtvink in Mechelen. Ik startte traditioneel met het fotograferen van visagie, haar en aankleden van de bruid en van daaruit ging dit over in een first look, waarbij de bruid de trap af kwam en haar aanstaande met hun kinderen onderaan de trap stond. Een fantastisch moment, met tranen. Daarna stond er buiten een erehaag klaar van gasten om het paar te verwelkomen.

De week ervoor hadden we nog even contact gehad en toen heb ik het bruidspaar nog even het belang van de juiste opstelling van de stoelen voor hunzelf en de gasten tijdens de trouwceremonie uitgelegd. Deze vond buiten plaats, op deze snikhete dag, maar gelukkig paste alles precies onder een prachtige boom en zat iedereen heerlijk in de schaduw. Tijdens ceremonie was er live muziek verzorgd door vrienden op piano en een vriendin zong.

Na ceremonie ging de kurk (op heel onverwacht moment) van de fles en was er tijd voor taart, felicitaties en cadeaus. Aansluitend maakten we een kleine bruidsreportage van het stel samen in de nabije omgeving van de Prachtvink. We zochten hierbij wat welkome schaduw op. Vanuit de fotoshoot samen ging het vlekkeloos over in goed geregisseerde groepfoto's en al snel werd het tijd voor een heerlijk Italiaans diner onder de stretchtent, wij de zus van de bruidegom een speec verzorgde. Tijdens het diner zat ik standby voor fotomomenten en intussen zocht ik op mijn laptop aantal momenten uit waarvan ik foto's wilde bewerken voor op een scherm tijdens de feestavond. Hier kreeg ik direct veel complimenten over.

Nadat ik zelf iets gegeten had maakten we nog een aantal foto's bij ondergaande zon en daarna fotografeerde ik de binnenkomst van de avondgasten. Aangezien de avond verder rustig zou verlopen en er geen openingsdans was, nam ik rond negen uur afscheid van het bruidspaar.

Leveranciers

Trouwjurk Zalando
Bruidstaart Bakkerij Voncken
Wedding planner Femke van Werch
Trouwringen Sanne Kicken Eijsen
Trouwlocatie De Prachtvink Mechelen
Catering La Storia
DJ Doko Licht en Geluid
Pak bruidegom Meyer & Meyer Maastricht
Stretchtent Tenmar
Trouwambtenaar Ingrid Smeets

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotografie Mechelen: festival huwelijk bij de vakantiehuis De Prachtvink in het Heuvelland
Logo Sjurlie.nl
Locaties

80

Locaties

43

Locaties

300