Bruidsfotoshoot Brunssum: zomerbruiloft in de achtertuin

10.08.19

Buiten trouwen Limburg: Bruidsfotografie in Brunssum: een zomerbruiloft in de achtertuin

Deze bruid ken ik al van lang geleden, toen ik nog step aerobic deed bij Theo Hoen. En zo kwam ik op op hun bruiloft uit als trouwfotografe. Op een winderige zaterdagmiddag reed ik naar hun woonhuis, op 5 minuten afstand van waar ik zelf woon.

Ze waren druk bezig met het perfect stylen van hun mooie tuin, waar de trouwceremonie buiten zou plaatsvinden. Het was warm en er waren veel wolken aan de hemel, maar gelukkig bleef het de hele dag droog.

Ik begon met het maken van trouwfoto's van het aankleden van de bruid en bruidegom, die zich samen thuis omkleedden. Aansluitend kwamen de gasten langzaam binnendruppelen en werd het tijd voor de bruidegom om zich onder de gasten te mengen, terwijl de bruid boven wachtte, tot haar vader haar onderaan de trap haalde, om haar weg te geven.

Tijdens een mooie trouwceremonie met vrienden en familie, gaf dit schitterende stel, na 20 jaar samen zijn, elkaar het jawoord in de achtertuin. Na de trouwceremonie was het een toost en een schitterende en super lekkere bruidstaart.

Daarna werd er gezellig geborreld in de achtertuin, tussentijds maakt ik een aantal groepsfoto's onder een mooie boom en bij zonsondergang, tussen de gang van het BBQ door, maakten we een korte trouwreportage in het Emma park. Om 20.00 uur nam ik afscheid van het bruidspaar en op dinsdagavond zagen wij elkaar opnieuw bij C-mine in Genk, voor deel 2 van de bruidsreportage.

Deze trouwreportage maakte ik deel buiten in het labyrint van C-Mine en deels binnen waaronder in de expositieruimte.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotoshoot Brunssum: zomerbruiloft in de achtertuin
Logo Sjurlie.nl