Trouwfotograaf Landgraaf Overste Hof, Monde Verde en Rolduc

08.04.17

Bruidsfotograaf Limburg: spontane trouwreportage bij De Overste Hof en Mondo Verde in Landgraaf

Het was heerlijk zacht lenteweer toen ik bij de bruidegom arriveerde voor het vastleggen van zijn voorbereidingen. Als snel was zijn pak aan en vertrok ik richting bruidssuite, waar de bruid door de visagiste mooi gemaakt werd. Haar bruidskapsel was een prachtige krullenbos. Vriendinnen kwamen binnen om te helpen en daarna ook haar moeder. Moeder gaf haar volgens Filipijnse traditie haar bruidsboeket. Nadat de trouwjurk aan was, was het tijd voor de "first look". 

Iedereen stond te kijken op het moment dat bruid en bruidegom elkaar voor het eerst zagen in de bruidssuite. Na het opspelden van de corsages vertrokken we naar de Abdij van Rolduc in Kerkrade waar het kerkelijk huwelijk plaatsvond en waar we trouwfoto's maakten in de Rococo Bibliotheek. Dit bruidspaar is gek op schaken en dit thema werd ook doorgevoerd in de bruidsreportage, er werd een potje schaak gespeeld tijdens de bruidsfotoshoot.

Om 1 uur was het tijd voor de huwelijksmis, de prachtige kerk was helemaal versierd met ballonnen, de bruid kwam binnen met 3 bruidskinderen en haar moeder. Tijdens de dienst was er live muziek en na de mis werd er buiten voor de kerk een erehaag gevormd door alle bruiloftsgasten en werden er bellen geblazen.

Aansluitend vertrok iedereen naar Mondo Verde waar iedereen heerlijk op het terras zat. Hier werden diverse speeches gegeven, werd de bruidstaart aangesneden en werd getoast. Na de gezellig borrel verplaatste het gezelschap zich naar het Al Hambra voor het bruidsdiner. Tijdens het diner bewerkte ik een aantal foto's van de dag die werden gepresenteerd op een beamer.

Om negen uur was de openingsdans, waarbij het bruidspaar werd omringd door alle gasten. Iedereen had een vuurwerkstokje in zijn hand en als laatste gingen alle poppers af en ging iedereen de dansvloer op. Het feest kwam tot een hoogtepunt tijdens een spetterend optreden van Lou Bega (bekend van Mambo no. 5). 

Daarna waren er nog diverse anderen optredens waaronder traditionele Filipijnse dansen. 

Om half 11 nam ik afscheid van het bruidspaar. 

Leveranciers

Trouwjurk Ann & John in Eindhoven
Bruidstaart Voncken Kerkrade
Visagie Visagie Marlou
Trouwkaart Irina Basabak Moolhuijsen
Pak bruidegom Koonings Bruidsmode in Deurne
Haar bruid Visagie Marlou
DJ DJ Jordy
Bloemwerk Flower Lovers in Landgraaf
Band DJ Jordy

Reactie plaatsen

Kristina
:D AMAZING!!!!!!!

Wat een prachtige dag was het en wat wordt de liefde en de vreugde toch goed weergegeven op de foto's!
Trouwfotograaf Landgraaf Overste Hof, Monde Verde en Rolduc
Logo Sjurlie.nl