Fotograaf trouw Maasmechelen trouwfoto's in de kerk en bij Terland Beach

13.08.22

Bruidsfotograaf Maasmechelen: spontane trouwfoto's van een tuinbruiloft met een kerkdienst en een trouwfotoshoot bij Terland Beach

Tijdje geleden weer, dat ik zelf een blog schreef. Ik heb een goede vriendin die ze tegenwoordig voor me schrijft en zij kan dat veel beter dan ik. Deze bruiloft was ik echter zonder haar. Het was een bloedhete zaterdag, toen ik aan de hand instructies van de bruidegom mijn auto ergens langs een doorgaande weg parkeerde en vervolgens met google maps het centrum in wandelde. Zij wonen aan de markt en daar was markt die dag, dus moest ik een stukje wandelen.

Getting ready thuis in Maasmechelen

Binnen aangekomen bij de bruid die werd opgemaakt, was alles super relaxt, de bruidegom, de hond en vriendinnen liepen rond, er werd wat gekletst en de baby (ze hadden inmiddels een kind gekregen na 2x verschuiven van de bruiloft) lag heerlijk in de box. Ik startte met wat foto's van de visagie, maar dat was snel gebeurd. De bruid is een zeer naturel type, die weinig make up gebruikt of nodig heeft. Dus naar boven waar de bruidegom zijn pak aantrok, met gezelschap van hun prachtige bordercollie, die je veel in deze reportage zult terugzien.

Een eerste kennismaking tijdens een loveshoot met de hond in het bos

Zij boekten mij overigens heel lang geleden al. Ze hadden al kennis met mij gemaakt tijdens een reportage samen met hun hond in het bos. Daarna wilden zij mij ook graag voor hun huwelijk als fotograaf. Tijdens een videocall, zag ik de foto's die ik het bos gemaakt had achter hun aan de muur hangen, erg leuk om te zien.

Een grote tuinbruiloft in de tuin van haar ouders in Maasmechelen

Van het aankleden van de bruidegom naar het aankleden van de bruid en daarna via de achtertuin naar de poort van het huis van haar ouders, waar het tuinfeest plaatsvond. Parasols en een hele grote tent voor het diner en het feest, moesten iedereen tegen te zon beschermen. Na de first look van het stel, was het al snel tijd om naar de kerk te gaan, die ook aan de markt lag. Na de kerkdienst wandelde de het hele gezelschap naar de woning van de ouders van de bruid, waar in de tuin geborreld werd, in de schaduw uiteraard.

Bruidsfotoshoot met de hond natuurlijk aan een meertje in Maasmechelen en trouwfoto's bij zonsondergang bij Terland beach

's middags hadden wij al even een korte fotoshoot met de hond gedaan bij een klein meertje en na het diner gingen we nog even bij zonsonderang naar Terland Beach, waar ik een aantal romantische trouwfoto's van het koppel maakte op de houten steiger en op een van de Ibiza style strandbedden. We hadden enorm veel plezier samen en de reacties van de badgasten waren ook geweldig.

Daarna terug naar het feest waar het tijd was voor dessert en aansluitend een prachtige openingsdans. Aansluitend raakte de dansvloer vol en fotografeerde ik als afsluiting het feestgedruis.

Leveranciers

Visagie Kitty's Make up studio

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf trouw Maasmechelen trouwfoto's in de kerk en bij Terland Beach
Logo Sjurlie.nl