Bruidsfotograaf Maastricht: spontane buitenbruiloft bij kasteel de Hoogenweerth

22.08.20

Trouwfotograaf Maastricht: buitenbruiloft bij kasteel de Hoogenweerth

Afgelopen zaterdag was het een prachtig zonnig dag. Het waaide wel hard langs de Maas, maar het was een heerlijke dag voor een bruiloft, net niet te warm.

Ik startte deze trouwreportage met het fotograferen van de ontvangst van de gasten bij het kasteel. Ze druppelden langzaam binnen en waren gezellig met elkaar aan de praat. Het bruidspaar had zich ook al onder de gasten gemengd.

Met bruid, bruidegom en hun kinderen startte ik met het maken van een aantal trouwfoto's in de bruidssuite boven het kasteel. Net even voordat de trouwceremonie zou beginnen, liet het stel zich zien op het balkon van de suite en zwaaide naar de gasten. Aansluitend gingen alle gasten zitten en liep eerst de bruidegom naar voren en daarna de bruid met hun twee kinderen.

Tijdens een super leuke trouwceremonie, die werd geleid door twee acteurs en muzikaal omlijst door een gitarist, werd en veel gelachen maar ook een traantje gelaten. Er waren speeches, de kinderen voerden iets op en er werden ringen uitgewisseld en de kinderen kregen daarbij ook een ring.

Na ceremonie, was er een heerlijke bruidstaart met koffie op het terras langs de Maas, daarna was het traditioneel tijd voor groepsfoto's en een kleine fotoshoot samen in het park rondom het kasteel.

Om 16.00 uur was er een champagne toost op de trappen, waarna iedereen langzaam aanschoof voor het trouwdiner. Het betrof een heerlijk grillbuffet.

Om 18.00 uur nam ik als bruidsfotograaf afscheid van het gezelschap.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Maastricht: spontane buitenbruiloft bij kasteel de Hoogenweerth
Logo Sjurlie.nl