twee fotografen op je bruiloft in Limburg (4)

De voordelen van twee fotografen op je trouwdag

Team Sjurlie

Om jullie al bruidspaar nog beter van dienst te kunnen zijn, werk ik sinds kort samen met een super leuke en creatieve collega. Het komt namelijk wel eens voor dat klanten mij graag willen boeken voor hun trouwdag terwijl ik op hun trouwdatum al geboekt ben. Omdat ik mijn bruidsparen niet graag teleurstel, ben ik op zoek gegaan naar een oplossing waarbij ik de afhandeling in eigen handen kan houden, zodat ik controle heb over het eindresultaat.

Zekerheid

Zo hoorde ik onlangs van een bruid, dat ze iemand anders had geboekt omdat ik niet beschikbaar was en dat ze erg teleurgesteld was over het resultaat. Dat vond ik zo jammer om te horen, dat ik vond dat het na bijna 10 jaar tijd werd om een samenwerking aan te gaan met een collega.

Haar fotografiestijl

Haar fotografiestijl lijkt op de mijne, maar is weer net een beetje anders. Qua fotografie ervaring liggen we bijna gelijk. Ze werkt net als ik op een journalistieke wijze, werkt met Nikon camera's, is creatief en gaat voor de beste beelden van jullie trouwdag, bovendien is ze super betrouwbaar en toegewijd, wat wil je nog meer op je trouwdag ?

Misschien wil je wel twee fotografen op je bruiloft

Wanneer je mij boekt als je bruidsfotograaf, bied ik jullie de mogelijkheid om haar als tweede fotografe bij te boeken. Zij maakt trouwfoto’s vanuit andere hoeken en standpunten dan ik, waardoor je een verrassende en gevarieerde trouwreportage krijgt, waarin je geen moment mist!

Zo kan een tweede bruidsfotograaf bijvoorbeeld…

De sleep van je trouwjurk op een mooie wijze van achter fotograferen, terwijl ik vooraan sta, om het moment vast te leggen dat jij en je liefste elkaar voor het eerst zien. Foto’s van het aankleden van je man maken, terwijl ik foto’s van jouw aankleden maak. Of ik maak de foto’s terwijl jullie elkaar voor het eerst zien vanuit jouw perspectief en zij vanuit zijn perfectief.

Zo zijn er legio mogelijkheden.

Het voordeel is, dat de afhandeling na de bruidsreportage door een fotograaf gebeurt, waardoor alles op dezelfde wijze wordt nabewerkt en ik ook zorg draag voor een prachtig trouwalbum.

Kosten

Neem contact op voor de kosten van een tweede bruidsfotograaf.

Neem contact op
300
Bruiloften
37
Awards
50
Locaties