Trouwfotografie Limburg: Kleurrijke bohemian bruiloft in de Winselerhof Kerkrade

17.08.14

Trouwfoto's Winselerhof: Als trouwfotograaf Limburg mocht ik vrijdag ik de fantastische bruiloft fotograferen van Kevin en Klaartje.

Het was een druilerige middag toen ik mijn auto parkeerde bij de chique trouwlocatie de Winselerhof in Kerkrade, maar dat was ik al snel vergeten. 

Ik begon met het fotograferen van het aankleden en de visagie. Klaartje was heel relaxt en gezellig met vriendinnen aan het kletsen terwijl Marlou haar haren prachtig op stak en versierde met echte bloemen.

In de hotelkamer kleedde de bruid zich samen met haar moeder, een vriendin en een nichtje aan, daarna was het al snel tijd voor de prachtige trouwceremonie, die plaatsvond in de feestzaal van de Winselerhof in Kerkrade. De ceremoniezaal was schitterend versierd met bloemen. Een ander mooi detail was dat het bruidspaar een eigen trouwlogo hadden laten ontwerpen, dat in de trouwdecoratie terug kwam.

De trouwceremonie werd deels geleid door een ambtenaar van burgerlijke stand en deels door de vader van de bruid, die een super leuk verhaal vertelde over hun ontmoeting en er een bijzondere trouwceremonie van maakte waarbij sprookjes van onder andere Grimm aan bod kwamen, dit alles vergezeld door het vioolspel van de bruid zijn broer en zijn vrouw.

Aan het einde van deze mooie trouwceremonie was er een borrel in de serre van de Winselerhof, die muzikaal werd opgeluisterd door een Gipsy bandje. Toen het even opklaarde maakten we een korte bruidsreportage met romantische trouwfoto's tussen de wijnranken.

Aansluitend was het tijd voor een heerlijk uitgebreid Italiaans trouwbuffet, gevolgd door een super leuke speech door de broer van de bruid, die zelfs een live verbinding met Dr. Phil maakte :-).

De feestavond van het huwelijk startte met een optreden van de bruidegoms eigen band, die eigen uit repertoire speelde. Kevin had daarbij ook speciaal een nummer voor Klaartje ingestudeerd. Na de band nam de DJ het over, er volgde nog een lied gemaakt door alle vrienden en terwijl het feest in volle gang was, nam ik afscheid van dit super leuke stel.

15 augustus jongstleden heeft Shirley onze bruiloft van A tot Z vastgelegd op de gevoelige plaat. De preview die Shirley verstuurde en via Facebook heeft gepost was schitterend. De meest intieme momenten zijn echt heel mooi vastgelegd. Shirley hoorde er eigenlijk bij, ze was net zo mooi en sierlijk gekleed als alle andere gasten, ze onderscheidde zich enkel door de camera die ze meedroeg :-) 
Ik en (sinds zojuist) mijn vrouw zijn gelukkig dat we de keuze op Shirley hebben laten vallen. Ze is een zeer kundige fotografe met gevoel voor compositie, achtergrond, voorgrond, kleur en timing. De foto's zijn door ons en onze vrienden al honderden keren bekeken en elke keer weer worden we er vrolijk van. We kunnen haast niet wachten op het eindresultaat.

Reactie plaatsen

bep maassen
Wat een schitterende mooie reportage, wat een prachtige dag om nooit te vergeten. Veel geluk samen.
Bep. De moeder van Monique.

Trouwfotografie Limburg: Kleurrijke bohemian bruiloft in de Winselerhof Kerkrade
300
Bruiloften
37
Awards
50
Locaties