Bruidsfotografie bij Stadbroekermolen in Sittard: twee vakantieliefdes geven elkaar het ja woord

23.06.23

Trouwfoto's bij Stadbroekermolen laten maken ? Deze buitenbruiloft mocht ik hier onlangs fotograferen

Het is alweer even geleden dat ik op een zonnige vrijdagochtend een dag na mijn verjaardag samen met collega videograaf Willem naar Schinveld reed voor het fotograferen en filmen van dit huwelijk.

We kwamen binnen in een prachtig fotogeniek huis, met een schitterende tuin met zwembad. Ik startte met het vastleggen aan aankleden van de bruid. Haar haar en make up was al gedaan en haar moeder hielp haar bij het aankleden. Het was erg warm en de kinderkamer aan de voorkant van de woning, waar zij zich omkleedde was vrij zwoel van temperatuur.

Op de overloop aan de andere kant de deur stond een heel zenuwachtige bruidegom, die zich per omgeluk aan aangekleed had en was vergeten dat ik hier foto's van zou maken. Daarom maakte ik wat foto's terwijl zijn broer en moeder hem hielpen bij de finishing touch van zijn trouwkapsel.

Beneden speelden de beide kinderen met de ipad. Ik maakte een aantal foto's terwijl de bruidegom zijn de kinderen de corsages op spelde. Het was inmiddels tijd voor de first look. Met een zenuwachtige bruidegom onderaan de trap en een bruid die het onderhand ook niet meer hield. Na een kus en het overhandigen van het bruidsboeket, belde de chauffeur van de trouwauto aan en wat het tijd om een aantal foto's te maken van de auto, aangezien deze nadat hij het bruidspaar had afgezet bij de Stadbroekermolen direct weer zou vertrekken.

De aankomst bij de trouwlocatie was schitterend. Iedereen stond op de binnenplaats en klapte luid toen de bruidegom en de kinderen de auto verlieten. Iedereen ging richting de Engelse tuin, waar buiten de trouwceremonie plaatsvond. Toen iedereen zat kwam de bruid met haar vader via de achterkant van de tuin aangelopen. Iedereen ging staan en klapte. De ceremonie begon. Een trouwceremonie van een lach en een traan. Er werd een kaars aangestoken voor een overleden vader en er werd vertaald hoe het stel elkaar jaren geleden tijdens een zomervakantie in Vias Plage had ontmoet.

Aansluitend was er champagne en werd de heerlijke bruidstaart aangesneden. Er was live muziek voor het bruidspaar en we maakten een romantische trouwreportage en groepsfoto's rondom de molen. De tijd vloog om en even voor het diner had ik nog net de tijd om een foto naar fotozaak in de omgeving te sturen zodat zij deze zouden kunnen verwerken tot een bedankje dat die avond aan de gasten zou worden meegegeven.

Na het diner was het tijd voor de feestavond die begon met een openingsdans en een vader dochterdans. Langzaam werd het tijd voor Willem en mij om afscheid te nemen. We verlieten het feest met dansende en lachende mensen.

Leveranciers

Trouwjurk Desiree Bruidsmode Geleen
Bruidstaart Bakkerij Voncken
Wegwijzerpaal van hout www.decooz.nl
Videograaf Fillem Willem
Bloemwerk Zen Bloem & cadeau Schinveld
Trouwlocatie De stadbroekermolen
Pak bruidegom MILL Tailoring
Kleding bruidskinderen Stoer Enzo Sittard
DJ Audiolight Vreuls Brunssum

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotografie bij Stadbroekermolen in Sittard: twee vakantieliefdes geven elkaar het ja woord
Logo Sjurlie.nl