Bruidsfotograaf Valkenburg: spontane trouwfoto's bij Chateau Sint Gerlach

31.01.20

Bruidsfotograaf Limburg: spontane trouwfoto's bij Chateau Sint Gerlach in Valkenburg aan de Geul

Nee, dit is geen tweede huwelijk, zei de bruidegom toen mensen die voorbij liepen hun feliciteerden. Dit leuke stel is al 39 jaar samen en besloot op 31 januari 2020 in het huwelijksbootje te stappen.
Als getuigen waren hierbij aanwezig hun vier kinderen: 3 zonen en een dochter.

Aankleden en visagie van de bruid in een van de hotelkamer van Chateau Sint Gerlach

De bruidsreportage startte voor mij in een hotelkamer waar de bruid werd opgemaakt en haar haar werd gedaan. De bruid zat heerlijk voor het raam en kletste met de visagiste. Ik maakt een rondje door de kamer en fotografeerde een paar details zoals de trouwschoenen en het bruidsboeket.

Het aankleden van de bruidegom legde ik ook vast en aansluitend was er in een first look in het park van Chateau Sint Gerlach

Tussendoor ging ik even naar de kamer van de bruidegom. Die bleek al helemaal aangekleed en ging naar de ceremoniezaal om de muziek te testen. Weer terug naar de bruid, die zich samen met haar dochter aankleedde. Daarna was er een "first look" (de bruidegom stond achter een grote oude eik en de bruid kwam vanuit haar kamer naar hem toe). Na dit moment ging de champagne open en werd er samen met de hun vier kinderen getoost en ook veel gelachen. Hier maakte ik natuurlijk een aantal spontane foto's van.

Bruidsfoto's maken in de tuinen van Sint Gerlach, samen met de kinderen

Aansluitend ging ik met het gezin naar het park en maakten we wat spontane groepsfoto's al wandelend, pratend en staand met uitzicht op het chateau. Daarna ging ik verder met het aanstaande bruidspaar en vervolgenden we de fotoshoot bij een mergelmuur en bij een mijn favoriete kunstwerk met de 2 metalen herten.

Trouwceremonie in de serre van Chateau Sint Gerlach

Langzaam werd het tijd om naar de serre te gaan, waar de kinderen de gasten ontvingen en aansluitend de trouwceremonie plaatsvond. Deze werd geleid door een vriend c.q. zakenpartner. Daarnaast waren er twee mooie speeches van familieleden en vrienden.

Ter afsluiting fotografeerde ik een deel van het huwelijksdiner in de blauwe zaal van Sint Gerlach

Na het ja woord en het omdoen van de trouwringen, werd er nog even geborreld en aansluitend ging het hele gezelschap naar de dinerzaal. Na wat sfeerfoto's van de gasten aan tafel zat mijn taak als trouwfotograaf er op voor die dag.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Valkenburg: spontane trouwfoto's bij Chateau Sint Gerlach
Logo Sjurlie.nl