Bruidsfotograaf Voerstreek België: bij Landgoed Altembrouck in Voeren

15.06.17

Duits huwelijk in Belgie: bij Landgoed Altembrouck in Voeren in de Voerstreek 

Dit huwelijk dateert al uit 2017. Het was een huwelijk van 2 dagen, waarbij op dag 1eenin het gemeentehuis in Belgie werd getrouwd (door de burgemeester, zoals dat gebruikelijk is in Belgie).

Ik heb zo lang gewacht met het schrijven van dit blog omdat het bruidspaar niet zichtbaar op mijn website wilde. Gisteren opeens reed ik voorbij landgoed Altembrouck en toen besloot ik dat deze bruiloft toch een blog waard was, desnoods met wat foto's van details, zoals ringen, handen en decoratie, maar ook overzichtsfoto's van het de mooie omgeving, de trouwlocatie en het eten en de bediening.

Landgoed Altembrouck is mijn favoriete trouwlocatie in de regio. Het ligt prachtig verscholen in het groen, tussen het bos en de weilanden. Vanaf het landgoed kijk je uit over de velden met grazende de paarden. En toch ligt het net over de grens met Nederland, niet ver van Epen en Vaals.

Net zo schitterend is de mooie oprijlaan, met links en rechts grote oude bomen, maar mijn absoluut favoriete plek is het deel van het pand met het bordes en de houten overkapping. Hier kun je heerlijk zitten praten wandel je zo het groen in. In dit deel vond tijdens deze bruiloft het trouwdiner en als afsluiting van dag 1 de feestavond plaats. Er werd volop gedanst en plezier gemaakt. Iets wat ik eigenlijk niet had verwacht, omdat de gasten overdag vrij ingetogen overkwamen en op veel bruiloften na de openingsdans vaak enkel wordt gepraat en gedronken. Dat was hier echter niet aan de hand. Iedereen stond op de dansvloer en was in een zoals ze dat in het Duits zeggen "Bombenstimmung"

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Voerstreek België: bij Landgoed Altembrouck in Voeren
Logo Sjurlie.nl
Locaties

80

Locaties

43

Locaties

300