Bruidsfotograaf gemeentehuis Geleen en spontane trouwfoto's met de honden in het stadpark

10.11.22

bruidsfotograaf Geleen: trouwceremonie in het gemeentehuis een een trouwfeest bij Jolies

Wat een leuke bruiloft mocht ik onlangs fotograferen! Hij duurde maar 4 uurtjes maar daarom was hij niet minder leuk dan de bruiloften van 12 uur die ik soms vastleg. Dit leuke stel barst van de spontaniteit. Ze hebben mij geboekt vanwege de emoties in mijn trouwfoto's en wilden graag een journalistieke trouwreportage.

Ik begon met het fotograferen van het aankleden van de bruid thuis. Het was een drukte van belang hier. Er werd opgemaakt, haren gedaan, de 2 honden begroetten me toen ik binnenkwam. Ik kon nog net mijn lens omhoog doen anders had er een grote hondenneus op gezeten :-). Dit was een de toonzetting voor een leuke trouwdag.

Na de first look en het aankleden van de bruid, ging ik met het bruidspaar en hun knappe zoontje en de twee honden naar het stadspark in Geleen. We hadden enorm geluk met het weer, ondanks dat het al 10 november was, was het nog steeds super zacht en zonnig en we konden prachtige foto's met tegenlicht maken in het park. De herfstbladeren gaven de foto's een mooie warme sfeer.

Na de trouwfotoshoot was het tijd voor een trouwceremonie met een ja woord in de mooie trouwzaal van het gemeentehuis Geleen. Aansluitend wandelde het hele gezelschap over de markt naar Jolies, waar het trouwdiner en de borrel plaatsvonden. De locatie was heel sfeervol versierd met herfstdecoratie, theelichtjes op het terras en mooie ballonnen in herfst tinten. Iedereen ging gezellig samen zitten drinken en praten en de avond was begonnen.

Vrij kort voor de bruiloft contact gezocht met Sjurlie Fotografie. Gelukkig had ze nog een gaatje. Op een heerlijke ontspannen manier onze wensen kunnen delen. Het resultaat was boven verwachting, zo veel mooie foto’s overgehouden van onze kleine bruiloft. Prachtige werkelijke momenten die vastgelegd zijn, emoties precies zoals ze waren. Ze heeft echt onze verwachtingen overstegen.

(geplaatst op de website van The Perfect weddng)

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf gemeentehuis Geleen en spontane trouwfoto's met de honden in het stadpark
Logo Sjurlie.nl