Trouwfotograaf Biesenhof Geleen (20)

Mooie trouwlocatie in Limburg Biesenhof in Geleen

Biesenhof, trouwlocatie aan de voet van Sweikhuizen

Sinds 13 jaar fotografeer ik op diverse plekken bruiloften in Limburg, Brabant en België. Ik kom hierdoor op verschillende trouwlocaties in verschillende jaargetijden en met verschillende bruidsparen. Sommige mensen vieren hun trouwdag heel groot. Anderen vieren hem klein en intiem. Sommige mensen (vaak de jongere generatie) hecht heel veel waarde aan mooie styling en een trouwthema, wat voor mij als fotograaf natuurlijk geweldig is om te mogen vastleggen. Bij Biesenhof mocht ik al verschillende bruiloften vastleggen van bruidsparen van alle leeftijden.

Buiten trouwen bij Biesenhof

Biesenhof biedt naar mijn idee voor elk type bruidspaar wat wils. Je kunt er zowel buiten als binnen trouwen en wanneer je buiten trouwt kan dat zowel op het gras aan de achterzijde als op de stijlvolle binnenhof.

Voorbeelden bruidsreportages gemaakt bij Biesenhof in Geleen


Prachtig uitzicht op het groen en veel ruimte


Wanneer je buiten trouwt, kijk je uit over het groen. Heb je kinderen, dan kunnen die daarna heel buiten spelen op de speeltoestellen. Je bruidstaart snijd je aan op de mooie binnenhof en je feest vier je in de mooie ruime feestzaal. Omdat Biesenhof midden het groen ligt, zijn er veel mogelijkheden voor het maken van romantische trouwfoto's in de natuur. Op het grote gazon aan de achterkant zijn ook veel mogelijkheden voor het maken van groepsfoto's. 

 

 

 

 

Early bird actie
Logo Sjurlie.nl