Bruidsfotografie Simpelveld en Vaals: een Duits Nederlands huwelijk

03.11.21

Bruidsfotograaf Limburg in Simpelveld en Vaals: een huwelijk in het gemeentehuis en bij restaurant de Wilhelminatoren

Dit leuke huwelijk werd dit jaar nog geboekt. Het zou eigenlijk thuis plaatsvinden, maar door versoepeling van de maatregelen vond de trouwceremonie uiteindelijk in de het gemeentehuis van Simpelveld plaats. Het een bijzonder leuke en bijzondere ceremonie, met live pianospel door een vriend en een hond die de trouwringen bracht (met hulp van 2 meisjes).

Na de cermonie was er traditioneel het feliciteren en daarna een erehaag voor het gemeentehuis, waarbij iederen bellen blies. Aan het einde van de haag stond de turquoise Chevrolet trouwauto op het bruidspaar te wachten. Eerst maakte ik even een foto van het kersverse bruidspaar samen met de hond achterop de auto. Aansluitend reden we binnendoor richting Vaals om eerst een aantal trouwfoto's met trouwauto te maken en aansluitend in een afgemaaid maisveld. Het was gelukkig droog, maar het waaide ontzettend hard en er was een prachtige wolkenhemel. De bruid maakte het gelukkig helemaal niets uit dat de wind een beetje haar haar verwarde.

Aansluitend reden we door naar de het drielandenpunt, naar restaurant Wilhelminatoren, waar een high tea plaatvond, maar ook het aansnijden van de bruidstaart, een aantal speeches en een verrassings openingsdans met een zelf ingezongen nummer door een vriendin. In de tussentijd maakte ik nog wat groepsfoto's op het terras van het restaurant. Rond 19.00 u, toen alle cadeaus uitgepakt waren, was het langzaam tijd voor het bruidsdiner en voor tijd om deze bruidsreportage af te ronden.

 

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotografie Simpelveld en Vaals: een Duits Nederlands huwelijk
Logo Sjurlie.nl
Locaties

80

Locaties

43

Locaties

300