Fotograaf bruiloft Thorn met geregistreerd partnerschap in het gemeentehuis van Echt

30.09.22

Bruidsfotografie Echt en Thorn: een geregistreerd partnerschap bij het gemeentehuis Echt met een fotoshoot in Thorn

Eigenlijk is dit geen bruidsreportage, maar een geregistreerd partnerschap, maar daarom niet minder leuk om te fotograferen.

Op vrijdagmiddag 30 september vond dit allemaal plaats in het gemeentehuis van Echt, omringd door familie en vrienden en met een broer die de ceremonie leidde. De "bruid" kreeg symbolisch de trouwring van haar oma gebracht door haar tante.
Tijdens de ceremonie werd er veel gelachen en op een leuke manier verteld op welke bijzondere wijze deze vriendschap was overgegaan in een relatie.

Na het officiële gedeelte inclusief erehaag met bellenblaas voor het gemeentehuis, maakten we nog een aantal groepsfoto's, waarna we vertrokken naar het witte Dorpje Thorn. Hier maakte ik eerst een aantal "trouwfoto's" nabij de Grote Hegge op een brug over het water en aansluitend maakte ik nog een aantal foto's in het centrum van Thorn zelf. We wandelden samen door de leuke straatjes met de schattige witte huisjes en hier en daar stopten we voor het maken van romantische foto's van het stel stel. We kwamen zelfs nog een collega bruidsfotograaf tegen, die ook met een bruidspaar op pad was.

Aansluitend had het stel met vrienden en familie een tafel gereserveerd bij de Pannenkoekenbakker. Ik sloot deze "bruidsreportage" (ik weet niet hoe ik hem anders moet noemen) af met een aantal sfeerbeelden van de gasten aan tafel en de momenten waarop het stel van vrienden en familie leuke cadeaus kreeg.

Na afscheid te hebben genomen zocht ik zelf ook ergens een tafeltje en genoten van een welverdiende pannenkoek.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf bruiloft Thorn met geregistreerd partnerschap in het gemeentehuis van Echt
Logo Sjurlie.nl