Trouwfotografie Limburg: spontane trouwfoto's bij Auberge de Rousch

28.09.19

Bruidsfotografie Limburg: spontane trouwfoto's bij Auberge de Rousch

Wat een geweldige bruiloft om te mogen vastleggen! Met een trouwceremonie door Hans Kazan en een geweldige openingsdans als verrassing voor de bruid. Dit maakt dat ik mijn werk zo graag doe.

Ik vind het zo leuk om mooie emoties vast te leggen en foto's te maken die impact hebben op mensen. Waar ze later naar terugkijken en dan weer dat mooie moment herbeleven.

De dag begon heerlijk rustig thuis, waar de visagiste de bruid mooi maakte, aansluitend kleedde ze zich aan samen met haar beste vriendin en haar moeder. Daarna ging ik naar de bruidegom thuis, om foto's te maken van hoe hij zich aankleedde (dat was in dit geval enkel nog het omdoen van de stropdas) en het aankleden van hun zoontje (die zijn strik niet om wilde).

Daarna snelde ik samen met de videografe naar Auberge de Rousch voor het vastleggen van de trouwceremonie die al verrassing werd geleid door niemand minder dan Hans Kazan. In een overvolle zaal werd er ontzettend hard gelachen om de verdwijntruc van een speelkaart in een sinaasappel.

Na het jawoord en de ringen was het tijd voor feliciteren, toost en taart. Toen het tussen de bedrijven door even droog was, maakten we een aantal romantische trouwfoto's in herfstsfeer, eerst met de trouwauto en daarna wandelend met hun zoontje. Tijdens het trouwdiner bewerkte ik een aantal van de tijdens de dag gemaakte bruidsfoto's voor een presentatie op een beamer.

Daarna was het tijd voor de feestavond met een spetterende openingsdans en dans door de mannen en daarn ging het verder met live muziek van de band Noizz.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotografie Limburg: spontane trouwfoto's bij Auberge de Rousch
300
Bruiloften
37
Awards
50
Locaties