Trouwfoto's Brabant: spontane buitenbruiloft in Keldonk

30.08.19

Bruidsfotografie Brabant: spontane trouwreportage van een buitenbruiloft in Keldonk

Wanneer je als bruidsfotograaf eerst het huwelijksaanzoek mag fotograferen en daarna ook nog de hele dag bij de bruiloft mag zijn, dan mag je je echt gelukkig prijzen.
En is was de gelukkige fotografe deze dag. Een prachtige zonnige vrijdag in augustus,waarop ik naar Brabant reed voor het vastleggen van deze geweldige tuinbruiloft.

Als begon heel relaxt thuis, waar ik trouwfoto's maakte van de visagie en het bruidskapsel, in de mooie boerderij van het bruidspaar, de hond lag er gezellig bij, moeder werd opgemaakt.Terwijl de bruid werd mooi gemaakt keek zij uit op het weiland met de prachtige feesttent. Tussentijds wandelde ik naar het ouderlijk huis van de bruidegom, waar ik samen met de videograaf het aankleden van de bruidegom vastlegde. Hij werd hierbij geholpen door zijn ouders. Aansluitend, ging hij nog even aan het de slag met het schrijven van zijn vow's en gingen wij terug naar de bruid voor het aankleden.

Daarna was het al snel tijd voor de mooie buitenceremonie met aansluitend een toost en de bruidspaar, die prachtig versierd was met bloemen en macarons. De dag ging relaxt verder, met praten en biertjes. We maakten een grote serie groepsfoto's en aansluitend vertrok ik met het bruidspaar en de videograaf naar een mooie heidegebied voor een romantische trouw fotoshoot.

Deze liep een beetje uit, omdat we moesten wachten een vrachtwagen die het bospad geblokkeerd had, daardoor zat iedereen al aan de lange tafel en ging het bruidsdiner al snel van start, met heerlijk voorgerechten, een hoofdgerecht en een nagerecht, nu en dan afgewisseld door een mooie emotionele speech. Ik nam in die tijd ook even pauze om wat te eten en tussentijds maakte ik wat foto's van details en van de spelende en etende kinderen.

Het volgende dat op het programma stond, was een receptie, waarna de avond langzaam overging in het feest, een van mijn favoriete onderdelen van de trouwreportage. Na een korte speech van de bruidegom werd een prachtige samenvatting van de trouwdag gepresenteerd in de vorm van een filmpje van de videograaf, waarna de openingsdans los barstte en het dansfeest.

Rond half 10 was het tijd om afscheid te nemen en weer te vertrekken uit Brabant.

Doordat Shirley onze verloving ook al fantastisch had vastgelegd, wisten we snel dat zij ook onze mooiste dag moest gaan vastleggen. En wauw, wat zijn we blij met het resultaat! Prachtige foto's die de emotie en sfeer van die dag perfect laten zien. Wij raden Shirley zeker aan!"

 Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfoto's Brabant: spontane buitenbruiloft in Keldonk
300
Bruiloften
37
Awards
50
Locaties