Bruidsfotografie Maastricht: spontane trouwfoto's bij kasteel de Hoogenweerth

10.09.22

Fotograaf Hoogenweerth: spontane bruidsfotografie in Maastricht

Het is alweer een tijd geleden dat ik dit huwelijk mocht fotograferen, maar bij het zien van de trouwfoto's kwam het verhaal van de dag langzaam bij me terug.

Het was dit keer niet superzonnig en dus werd er een mooie binnen opstelling opgebouwd in het kasteel. In de feestzaal vond dit keer de trouwceremonie plaats. Aan het aantal stoelen te zien, waren er zijn veel gasten bij deze trouwdag.

Ik begon mijn trouwreportage met het vastleggen van het opmaken van de bruid. De bruid deed dit gewoon lekker zelf en er waren ook geen andere mensen bij aanwezig. Vanuit de bruid ging ik naar de bruidegom die samen met de zoontjes van de bruid zich in een van de hotelkamer naast het kasteel omkleedde. De jongens renden snel naar boven met hun pak, op de foto tijdens het aankleden dat vonden zij maar gênant, maar uiteindelijk kon ik hun er toch van overtuigen dat het dichtknopen van hun overhemd of het omdoen van de strik, beste leuke, niet gênante momenten zijn om vast te leggen. De bruidegom was ook snel aangekleed.

Al snel was het tijd voor de drukke trouwceremonie, ik hoorde het kamerorkest al repeteren. Prachtige vioolgeluiden, toen de bruid met haar vader de trap af kwam en samen naar voren liep, waar zij werd weggeven aan haar man. Tijdens een leuke ceremonie door trouwheer Taco en het geluid van de bellen tijdens de kus, maakte ik de nodige foto's van het bruidspaar en het lachende publiek.

Na deze mooie ceremonie was er een tafel vol met heerlijke bruidstaart. In een van de taarten werd het mes gezet en daarna werd er getoost en uitgebreid gefeliciteerd. Een gezellige relaxte middag volgde. Tussendoor even een paar groepsfoto's maken van het gezelschap en daarna een romantische fotoshoot van het stel samen tussen de wijnranken van restaurant Sofa en een aantal foto's op de fiets van een van hun medewerkers.

De uren vlogen voorbij en voor ik het in de gaten had, hoorde ik al de geluiden van de DJ en was het tijd voor het vastleggen van de openingsdans, waarna de voetjes van alle gasten onafgebroken van de vloer gingen dankzij dj Marvin.

Leveranciers

Trouwjurk test

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotografie Maastricht: spontane trouwfoto's bij kasteel de Hoogenweerth
Logo Sjurlie.nl
Locaties

80

Locaties

43

Locaties

300