Recensies van bruidsparen 

en overige fotoshoot klanten

 

Op deze pagina vind je reviews van klanten. Dit gastenboek bevat niet alle reviews. Meer reviews vind je op The Perfect Wedding en op mijn google bedrijfsprofiel.

Eddie van Schoonhoven / My weddingmovie Heerlen | 25 februari 2024
In mei 2023 heb ik mogen samenwerken met Sjurlie Fotografie. De samenwerking verliep heel soepel. Als fotograaf en videograaf wil je altijd het beste shot hebben uit een bepaalde hoek. Het is belangrijk dat je niet door elkaars beeld heen loopt. Daarbij voelden we elkaar goed aan. Ook tijdens de fotoshoot kreeg ik alle ruimte om mijn eigen beelden te maken. Sjurlie is prettig in de omgang en geeft eerlijk haar mening. Daarnaast maakt ze prachtige foto's.

(Gepubliceerd via google reviews)
Styled shoot La Butte Aux Bois Lanaken
Jacqueline Voorter / Artiflora | 25 februari 2024
Geweldige foto shoot. Thema: blauw/goud. Oog voor detail en spontaniteit. Liefs Jacqueline Artiflora Bloemsierkunst

(Gepubliceerd via google reviews)
Journalistic wedding photographer Beirut (7)
Melissa Maalouf Lebanon | 25 februari 2024
The best photographer out there! sherly is not only a great photographer but also beyond professional; she is exceptionally talented, arrives on time, takes every picture so seriously and puts all her heart in each photo. I have had the best memories for my wedding because of her. I highly recommend her with absolutely no doubt. Thank you Sherly! We appreciate your work and dedication.

(Gepubliceerd via google reviews)
Journalistic wedding photographer Beirut (7)
Christian Attalah Lebanon | 25 februari 2024
Topnotch pictures! So talented, great photo-ideas and content creation. Creativity is the key success and Sherly definitely has it.

(Gepubliceerd via Google reviews)

 
bruidsfotograaf Vaeshartelt Maastricht (28)
Marijke van Bebber | 25 januari 2024
Onze eerste kennismaking voelde meteen goed, Shirley wist meteen wat wij graag wilden. Alle voorbereiding liep prima en via haar vonden we ook een heel fijn adres voor onze bruidstaart. Op de dag zelf was Shirley aanwezig en toch ook eigenlijk niet, ze mengde zich prima in het gezelschap. De foto's zijn prachtig geworden en mooie momenten vast gelegd. Als we naar de foto's kijken komt het fijne gevoel van onze trouwdag meteen weer naar boven. Wij zijn heel erg tevreden over Shirley en bevelen haar ook graag aan.

(Gepubliceerd via google reviews)
bruidsfotografie Sittard trouwfoto's Stadbroekermolen(1)
Eveliene Smeets | 25 januari 2024
Sjurlie heeft in juli 2023 onze bruiloft vastgelegd. Al in de vroegste fase van onze voorbereiding wisten we zeker dat we Sjurlie als fotografe wilden.Dat vertrouwen is zeer terecht gebleken. Haar persoonlijke aanpak, inspelen op de wensen van het bruidspaar en haar ervaring zijn absolute pluspunten. Sjurlie voelt heel goed aan wat mooie en belangrijke momenten zijn en legt deze prachtig vast, en met oog voor (subtiele) details. Bovendien heeft ze ervoor gezorgd dat tijdens de feestavond al een fotocompilatie kon worden getoond, waardoor de avondgasten ook een goed beeld kregen van de ceremonie eerder die dag. Dat zorgde direct voor vele en leuke reacties van onze avondgasten.Het trouwalbum dat Sjurlie in samenspraak met ons heeft samengesteld, is een fantastische, persoonlijke herinnering aan onze trouwdag. Ze heeft aan al onze verwachtingen meer dan voldaan!

(Gepubliceerd via google reviews)
Maartje Boumans Kerkrade | 11 januari 2024
Wij zijn heel erg blij met de foto's en het prachtige album dat Shirley heeft gemaakt van onze bruiloft. In het voortraject heeft zij ons goed kunnen adviseren vanuit haar eigen ervaringen en tijdens de dag zelf heeft ze, zonder dat het ons en de gasten is opgevallen, vele mooie momenten op een hele natuurlijke manier weten vast te leggen. Onze verwachtingen zijn overtroffen. 

(Gepost via google reviews)
Leon Raateland | 10 januari 2024
Shirley heeft onze hoge verwachtingen meer dan waar gemaakt. Ze was de hele dag bij onze grote dag op de Winselerhof en we zijn zo trots op de mooie beelden die ze heeft geschoten! Zelfs toen het even regende werd er snel en flexibel gehandeld. We twijfelden of we twee fotografen wilden omdat we met onze twee dochters geen foto wilden missen, maar ze heeft het in haar eentje volledig en mooi weten vast te leggen! Bij sommige foto’s denk ik achteraf, stond ze daar?! Niks van gemerkt! Heel knap hoe dichtbij ze komt zonder op te vallen. Ook de samenwerking met onze videograaf verliep voor ons erg goed! Een perfecte combinatie om deze bijzondere dag voor altijd terug te kunnen halen met mooie beelden. Top dat er al een slideshow getoond werd aan alle gasten na het dessert! We hoorden van alle gasten op de dag zelf al dat ze diep onder de indruk waren van de foto’s! Niets op te merken dan? Jawel, het is een investering. Maar voor ons is het een waardevolle investering geweest. Je huwelijk is gewoon te belangrijk voor matige foto’s en daar hoef je wat ons betreft bij Sjurlie niet bang voor te zijn… 

(Gepost via google reviews)
bruidsfotograaf Nieuw Ehrenstein Kerkrade (1)
Joelle Holten, Kerkrade | 9 oktober 2023
"Wij zijn op heel korte termijn getrouwd en Sjurlie heeft snel tijd voor ons vrij weten te maken. Het was dan wel buiten het trouwseizoen, maar toch kortdag. Het contact was prettig en snel, uitleg duidelijk, ze dacht in alles mee en was flexibel tot op de laatste dag door omstandigheden aan onze kant. Ons heeft dit veel rust en vertrouwen gegeven dat het allemaal goed zou lopen. Ze had een fijne balans van betrokkenheid en onzichtbaarheid op onze dag en heeft ons mooie foto’s van de belangrijke momenten en een prachtig album bezorgd."

(gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding)
dsfotograaf Lanaken La Butte aux Bois trouwfoto's Thiessen Wijnkoopers Maastricht
Maryna en Rob | 20 maart 2023
Shirley heeft onze bruiloft geweldig vastgelegd! Zij maakt prachtige foto’s met een persoonlijke tint en heeft oog voor detail. Allerleukste momenten heeft zij goed te pakken en wel op een zeer onopvallende manier. Shirley luistert goed naar je en denkt graag mee. Tijdens het hele proces blijft zij betrokken en geeft goed advies waarbij zij je wensen niet uit het oog verliest. In ons geval heeft het tot een top resultaat geleid, vanaf elke foto afzonderlijk tot de gehele reportage vervat in een schitterend album! Echt een aanrader! Groetjes, Maryna & Rob
bruidsfotograaf Geleen trouwfoto's stadpark Geleen (70)
Leontien en Roy Penders | 3 maart 2023
Vrij kort voor de bruiloft contact gezocht met Sjurlie Fotografie. Gelukkig had ze nog een gaatje. Op een heerlijke ontspannen manier onze wensen kunnen delen. Het resultaat was boven verwachting, zo veel mooie foto’s overgehouden van onze kleine bruiloft. Prachtige werkelijke momenten die vastgelegd zijn, emoties precies zoals ze waren. Ze heeft echt onze verwachtingen overstegen.

(geplaatst op de website van The Perfect weddng)
bruidsfotograaf kasteel de Hoogenweerth Maastricht
Laurie en Russel | 22 februari 2023
In een woord perfect! Van de start tot het eind heeft Shirley de dag perfect weten vast te leggen. Zeer mooie en spontane foto’s. Als we het trouwboek openen gaan we altijd terug naar het moment.

(Geplaatst op de website van the Perfect wedding)
trouwfoto's Odapark Theehuisje Venray (11)
Martion en Guyon | 19 augustus 2022
Fijn contact gehad met Sjurlie Fotografie. Omdat we niet dicht in de buurt woonden was online communicatie d.m.v. beeldbellen ook mogelijk bij het bespreken van wensen. Op de dag zelf fijn aanwezig. Opperde zelf ideeën voor foto's, houdingen, plaatsen en verder gedurende de dag op de achtergrond aanwezig om de sfeer en details van onze bruiloft vast te leggen met prachtig resultaat. Achteraf hadden we snel de foto's en was er fijne communicatie m.b.t. het trouwalbum wat zij voor ons gemaakt heeft. Hierin hadden we opties om nog zelf foto's te wisselen of aanpassingen te doen. Met als resultaat een prachtig trouwalbum in een linnen doos en een USB stick met alle foto's om nog lang na te kunnen genieten van deze mooie dag. Bedankt Sjurlie Fotografie!

(Geplaatst op de website van The Perfect Wedding)
bruidsfotograaf vijverpark Brunssum
Ger en Marlies | 21 april 2022
Vandaag ons album met de prachtige huwelijksfoto’s opgehaald.

Enerzijds doordat het, na het overlijden van onze echtgenotes, ons tweede huwelijk was en anderzijds vanwege de corona-maatregelen, vond ons huwelijk in enge familiekring plaats. Maar dat was voor Shirley geen enkele belemmering, integendeel.

Shirley is oprecht, enthousiast en empathisch en gaf ons meteen bij de kennismaking al het gevoel dat het goed zou komen.

En dat is ook gebleken : de foto’s op het stadhuis, in het park en bij ons thuis zijn prachtig geworden !

Kortom, we zijn erg blij met het resultaat en zullen Shirley zeker aanbevelen bij anderen.

Shirley, nogmaals bedankt voor je bijdrage aan deze prachtige dag !

Hartelijke groet, G & M
bruidsfotografie kasteel Erenstein
Paul en Daisy | 18 maart 2020
"Shirley is een creatief persoon die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Ze weet heel veel mooie momenten vast te leggen zonder dat je het in de gaten hebt. Ook de fotoshoot weet Shirley in goede banen te leiden zonder ongemakkelijke situaties, zelfs voor mensen zoals wij die geen fotoshoot's gewend zijn. We zijn erg blij met onze mooie foto's"

(Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding)
1053 24025 trouwfotos tuinbruiloft limburg voerendaal 18 detail
Pauline en Bart, Winthagen | 16 december 2019
"Sjurlie heeft foto's van ons gezin gemaakt toen ik zwanger was van ons tweede kindje. Later ook na de geboorte een prachtige reportage gemaakt. Onze bruiloft in juni jongstleden heeft zij fantastisch mooi vastgelegd! Niet teveel geposeerde foto's, lekker spontaan, just the way we like it! Ze loopt tussen de gasten door en is niet heel opvallend aanwezig, wat ook zorgt voor veel spontane plaatjes. In de toekomst zullen we haar zeker nog eens vragen voor een reportage!"

 

Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding
bruidsfotografie brabant spontane trouwfotos in keldonk
Geert en Ine, Keldonk | 11 december 2019
Doordat Shirley onze verloving ook al fantastisch had vastgelegd, wisten we snel dat zij ook onze mooiste dag moest gaan vastleggen. En wauw, wat zijn we blij met het resultaat! Prachtige foto's die de emotie en sfeer van die dag perfect laten zien. Wij raden Shirley zeker aan!"

 Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding
1070 24611 bruidsfotograaf kasteel daelenbroeck 40 detail
Yoshie en Bo | 31 oktober 2019
"Shirley heeft onze bruiloft schitterend vastgelegd! Ze was erg enthousiast, creatief en meedenkend. Dit heeft geresulteerd in schitterende foto’s waarmee we onze mooie dag kunnen herbeleven!" 

Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding
Laura en Tristan | 8 oktober 2019
"Wij hadden het voorrecht van Sjurlie als partner in ons trouwfeest juli 2019. Kan niet enthousiaster zijn over de ervaring! Ze is een absolute professional die veel meer levert dan we hadden verwacht. Bovendien, en niet minder belangrijk, is ze briljant om mee te werken en maakte het een absoluut mooie ervaring. Ga niet twijfelen." 

Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding
bruidsfotograaf maastricht trouwfotografie Thiessen Wijnkoopers
Sylvia en John, Maastricht | 4 september 2019
"Met het fotoboek van Sjurlie in de hand hebben we een mooie herinnering aan onze trouwdag in handen. De vele bijzondere momenten wist ze op een perfecte manier in beeld te brengen zonder te verzanden in "standaard" opnames. We zien beelden terug die we zelf hebben gemist. Wij kunnen haar van harte aanbevelen. Sjurlie, dank je wel."

(Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding)

 
Evelien en Michael | 25 februari 2019
"Shirley heeft onze bruiloft gefotografeerd in december 2018 en we waren erg blij met de resultaten en vooral met haar positieve aanwezigheid tijdens de dag. We kunnen haar van harte aanbevelen!!" 

Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding
989 22662 bruidsfotografie brabant trouwfotos waalre en son en breugel 12 detail
Kelly en Bas | 24 oktober 2018
"Shirley is een supertoffe vrolijke fotografe die onze trouwdag prachtig in beeld heeft gebracht. We zijn best kritisch geweest op onze keuze voor een fotograaf en dat is achteraf heel wat waard geweest. Een prachtig boek met supermooie momenten, ze is een kei in het vastleggen van emotie, is het bewijs." 

Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding
986 22506 bruidfotografie heerlen trouwfotos auberge de rousch 47 detail
Michelle en Patrick Rieke-Balotta | 23 oktober 2018
"Een jaar voor onze trouwdag wisten wij als bruidspaar zeker dat wij Sjurlie Fotografie op onze bruiloft als fotograaf wilde hebben, ondanks dat wij eigenlijk een ander budget ter beschikking hadden gesteld. De foto's die Shirley maakt zijn kwalitatief veel sterker, dan overige fotografen die wij voorbij zagen komen. Shirley maakt weinig geposeerde foto's, zij weet de juiste momenten vast te leggen en wij dachten... je trouwt maar 1 keer, dan moet je het ook perfect willen. Dit was voor ons dan ook doorslaggevend om Sjurlie Fotografie te boeken. Het is Shirley op onze bruiloft ook gelukt om de meest mooiste, emotionele en spontaanste foto's te schieten. Wij beleven onze bruiloft opnieuw met het kijken van onze prachtige foto. Shirley, nogmaals super bedankt!" 

Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding
bruidsfotografie spontaan Kerkrade trouwfotos Limburg 12 detail
Didi en Jesko Beugels, Kerkade | 8 oktober 2018
"Super fotograaf ze heeft al onze speciale momenten heel mooi vast gelegd en met heel veel details in de foto zo kunnen wij later nog ieder klein detail terug kijken. Echt een aanrader!!" 

Gepubliceerd via de website van The Perfect Wedding.
bruidfotografie limburg trouwfotos kasteel erenstein kerkj eygelshoven 41 detail
Lianne en Luc, Kerkrade | 3 september 2018
"Door Shirley hebben we hele mooie tastbare herinneringen aan onze mooie trouwdag over gehouden. Shirley maakt hele mooie spontane foto’s. Wij als bruidspaar hielden niet van geposeerde foto’s en hier is Shirley een kei in! De foto’s en het album zijn prachtig geworden, en zullen hier nog lang met veel plezier op terug kijken! Nogmaals hartstikke bedankt Shirley!!" 

Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding
939 21140 bruidsfotografie belgi trouwfotos grotten van kanne 31 detail
Anja en Koen | 25 juni 2018
"Sjurlie is een superaangename vrouw die haar job door en door kent. Ze werkt heel professioneel, is flexibel en komt haar afspraken volledig na. Je voelt je geen enkel moment ongemakkelijk met haar in de buurt. Ze legt de mooiste momenten vast, zonder dat je haar aanwezigheid merkt. En ze IS overal aanwezig ! We vroegen voor spontane foto's, foto's die afweken van de klassieke reportages en die hebben we gekregen. Zowel van onze loveshoot als van onze huwelijksreportage. Een toppertje!"

 

Gepubliceerd op de website van The Perfect wedding
899 20343 bruidsfotograaf leiden trouwen in de hortus botanicus en de engelbertha hoeve 26 detail
Steffi en Niels, Leiden | 19 januari 2018
"Door uitval van een andere fotograaf kwam Shirley op ons pad, en wat een geluk! Prachtige foto's, ontspannen sfeer en heldere afspraken. Ik voelde me heel goed om mijn gemak tijdens de shoot, en gedurende de dag merkte ik eigenlijk niet dat ze aanwezig was (wat ik heel erg knap vindt, echt een compliment!). Ik heb veel complimenten over de foto's gekregen, ik kan haar echt zeer van harte aanbevelen!" 

Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding.
888 19920 fotograaf 25 jarig huwelijksfeest chateau sint gerlach 23 detail
Ton & Marieke | 1 december 2017
"Helemaal top. De communicatie vooraf, tijdens en na onze zilveren huwelijksdag verliep perfect. Shirley is flexibel, communicatief en professioneel. Het schitterende trouwalbum is een fantastische weergave van een onvergetelijke dag."
DSC 5395
Iris en Tom | 28 november 2017
Onze mooie dag is vastgelegd door Sjurlie op 07-10-2017. Ze weet de goede momenten te pakken en maakt ontzettend mooie foto's. Met ons album kunnen we voor altijd nagenieten van onze bruiloft. De foto's laten ons onze trouwdag herbeleven. Het hele album vertelt ons verhaal van die dag... Geweldig!"

Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding
trouwfotograaf België trouwfoto's bij Thor Central en bruidsfoto's bij C-Mine genk 13 detail
Roy en Tina | 24 november 2017
Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om te zeggen dat we echt helemáál verliefd zijn op de foto's. We zijn onder de indruk van je werkwijze en al helemaal van het resultaat. Je keek eerst naar een perfecte plek en dan plaatste je ons in dat plaatje. En het werkt want de foto's zijn echt niet normaal mooi! Ik ben blij dat ik Tina dat cadeau kon geven: foto's van ons door Shirley.Ik kan zeggen dat we compleet onder de indruk zijn van het resultaat. Ook dat je ons de heenreis cadeau hebt gedaan en je tijd een half uur was uitgelopen: allemaal cadeaus van jou waarvoor we je heel dankbaar zijn! Zodra we het album hebben krijg je van ons nog een gepast bedankje. We zijn alleen nog in beraad wat we je kunnen schenken. Dank je wel voor je professionele aanpak en vooral voor het perfecte aandenken van onze dag: de mooiste foto collectie die we ons konden wensen! Ik kan naar eerlijkheid zeggen dat ik niet kan stoppen met kijken naar de foto's die je van Tina hebt gemaakt. :-) :-)
892 20041 bruidsfotograaf maastricht buitenplaats vaeshartelt 40 detail
Marc en Inge Lobbes | 21 november 2017
We hebben een ontzettend mooie dag samen gehad met Shirley die e.e.a. heel mooi heeft vastgelegd. Nadien ruim de mogelijkheid gekregen om het album samen te stellen, met een uiteindelijk prachtig afgewerkte opbergdoos en de set foto's op een mooie USB stick als aandenken. We kunnen iedereen haar van harte aanraden
trouwfotograaf Lanaken bruidsfotografie bij la Butte Aux Bois
Katrien en Joris | 15 augustus 2017
"Shirley straalt klasse, stijl en professionaliteit uit!! Wat een geluk dat wij haar als huwelijksfotograaf mochten vinden! Dankzij haar hebben we nu een pracht van een album met sprookjesachtige herinneringen aan onze supermooie dag!!! Ook onze twee dochtertjes heeft ze op wonderlijke wijze kunnen fotograferen als twee echte prinsesjes! We zouden Shirley dan ook van harte willen aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een superleuke spontane fotograaf om de belangrijkste momenten in het leven onvergetelijk te maken! Een echte aanrader!!! " 

Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding
 bruidsfotograaf kasteel Daelenbroeck en Eyserhof Eys 42 detail
Alexandra en Mike | 14 juli 2017
Shirley weet op allerlei manieren de mooiste foto's te creëren, staat open voor eigen wensen, Maar gaat ook graag voor eigen uitdaging om zo de mooiste foto's te maken.

 

Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding
bruidsfotograaf bij kasteel Bloemendal en kasteel Vaalsbroek Vaals
Angelique en Mano, Brunssum | 12 juli 2017
"Nog voordat we zelf concrete trouwplannen hadden, wist ik al dat zij ooit onze bruiloft zou gaan vastleggen. Op Facebook kwamen regelmatig geweldige reportages van andere stellen voorbij, elke bruiloft op een unieke manier vastgelegd. Na onze verloving hebben we ook direct contact opgenomen en een kennismakingsgesprek gehad. Shirley is ontzettend professioneel, heeft goede tips en begreep onze wensen volledig. Om een idee te krijgen hoe een fotoshoot in zijn werk gaat hebben we vooraf een loveshoot gepland. Hierbij ging Shirley heel ontspannen te werk en wist ze ons goed op ons gemak te stellen. Dit gaf alleen maar de bevestiging dat we de juiste fotograaf hadden gekozen voor de bruiloft! Op onze bruiloft was Shirley onopvallend aanwezig. Er zijn foto's gemaakt waarvan we het absoluut niet in de gaten hadden, waardoor we spontane en artistieke foto's hebben die het moment goed vastleggen. Ze weet de juiste momenten vast te leggen welke een schitterend overzicht van onze dag weergeven. Stuk voor stuk zijn de foto's uniek, spontaan en schitterend. Shirley heeft ons en onze gasten precies vastgelegd zoals we zijn, dus geen geposeerde foto's. We hebben al veel complimenten en leuke reacties gekregen uit onze omgeving. Gisteren hebben we ons fotoalbum mogen ontvangen, en het resultaat is geweldig. De kwaliteit van het fotoboek is schitterend en door de opmaak kunnen we alle momenten van onze dag als een verhaal herbeleven. Het was de beste keuze die we konden maken wat betreft de fotografie en zijn ontzettend tevreden met het geweldige eindresultaat. Mano & Angelique "

 

 

Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding

 
Bruidsreportage Limburg kasteel Terworm Heerlen
Celine Poel-van Den Boom | 9 februari 2017
Shirley  heeft onze bruidsreportage gedaan, super foto's ! We hebben helemaal niks van haar aanwezigheid gemerkt. Echt perfect! We zijn er echt blij mee!

Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding
bruidsfotograaf Maastricht
Melanie en Marco | 24 januari 2017
Ze maakt mooie en originele foto's. Daarnaast is het album ook mooi geworden, echt een goede weergave van onze trouwdag.

 (gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding)
bruidsfotografie journalistiek spontaan Limburg Auberge de Rousch Heerlen
Gerard en Riet | 24 januari 2017
Sjurlie Fotografie heeft zeker mede bijgedragen aan onze zeer geslaagde huwelijksdag. Sjurlie Fotografie heeft originele ideeën voor fotolocaties en haar foto's zijn dan ook zeker origineel te noemen. Ook de kwaliteit is fantastisch, net zoals het prachtige fotoalbum. De service is perfect en er was alle aandacht voor onze wensen. Wij bevelen Sjurlie Fotografie dan ook van harte aan.

 

 (gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding)
bruidsfotograaf Limburg internationaal huwelijk kasteel de Hoogenweerth Maastricht detail
Sean en Carmen New York | 1 januari 2017
Zowel face to face, als via email en Skype, enorm goede informatievoorziening en flexibiliteit van Shirley. Heel erg flexibel en past zich gemakkelijk aan aan omstandigheden. Wij raden Sjurlie Fotografie zeker aan! 

 

(gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding)
bruidsfotografie spontaan journalistiek Limburg kasteel Hoensbroek
Dorien en Michael | 5 oktober 2016
"Zelfs weken na de bruiloft krijgen we nog complimenten van gasten over hoe professioneel de fotograaf was; nooit nadrukkelijk aanwezig, maar alle mooie momenten perfect vastgelegd. Uiteindelijk zijn we met een dikker album geëindigd dan verwacht, maar dat zullen we maar een luxeprobleem noemen.. Absoluut een aanrader voor prachtige foto's waarop niet geposeerd wordt."
trouwfotograaf Sittard Stadbroekermolen
Radharani en Arjan Bruls-Verhoeven Geleen | 19 september 2016
"3 Dagen na onze verloving startte onze oriëntatie op de perfecte trouwfotograaf passend bij onze wensen. Daar ik Sjurlie fotografie al geruime tijd volgde op Facebook, wist ik dat zij prachtige foto's maakte. Na een eerste afspraak had ze ons ontzettend op weg geholpen met haar tips voor een trouwlocatie, deze hadden we toen (nog) niet.. Ondertussen hadden we haar geboekt en tijdens een tweede afspraak namen we samen de dag door waarbij ze extra tips gaf voor de belangrijke dag. Er bestond de mogelijkheid altijd te bellen en e-mailen wanneer er vragen of onduidelijkheden waren, dit hebben we als zeer aangenaam en betrokken ervaren. Op de dag zelf kwam Shirley in stijl, op en top verzorgd. Ze heeft de dag van A tot Z vast gelegd, toen we 's avonds nog besloten hadden een korte foto impressie te geven, heeft ze deze op korte tijd op stick gezet zodat we tijdens de feestavond al konden genieten van de prachtige trouw foto's; top service!!! Onbeschrijfelijk mooi is alles vastgelegd; we hebben beide vrijwel niets gemerkt van Shirley en geen enkele foto is geposeerd. Dit is echt kunst en talent bij elkaar waarbij iedere foto een speciaal moment voor ons weergeeft!! Enkele dagen na de bruiloft, terwijl we bijkwamen op onze huwelijksreis, kregen we toegang tot alle foto's en ook al een voorstel voor het trouwalbum. Dat dit zo snel mogelijk was, is hartstikke fijn. Onlangs hebben we ons trouwalbum mogen ophalen. Prachtig om te zien, de professionaliteit spat er van af en het is heerlijk om de foto's van onze trouwdag terug te zien. Iedere keer opnieuw komen de emoties van de foto's tot leven waarbij we gelukzalig kunnen terug kijken!!! Niets anders dan lof voor Sjurlie fotografie, of we haar zouden aanraden? Zeker weten, net als onze familie en vrienden die ook overtuigd zijn van haar kwaliteiten!!!"

  

(gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding)

 
bruidsfotograaf Limburg kasteel de Hoogenweerth Maastricht
Tim en Marijke, Maastricht | 3 juli 2016
Overtuigd door de professionele website maar vooral door haar foto's informeerden we bij Shirley voor onze bruiloft. Bij de kennismaking bleek ze een erg sympathieke vrouw met een duidelijke visie, die ons erg aansprak. De voorbereiding verliep soepel met flexibel overleg per Skype. Op de dag zelf zag Shirley er zelf ook heel feestelijk uit en ging ze vrijwel ongezien op in het gezelschap en schoot zo een heleboel mooie en spontane foto's. Ook prettig en duidelijk in het contact met onze gasten voor bijvoorbeeld de groepsfoto's. Het eindresultaat is een prachtig fotoboek en een grote verzameling mooi nabewerkte foto's. Van harte aanbevolen! (gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding)
bruidsfotograaf Limburg Frankenhofmolen Vaals Lodge 7
Shoshannah en Ruud | 22 februari 2016
Shirley was de perfecte fotograaf! We hebben haar nooit opgemerkt de hele dag, maar je ziet terug in onze foto's dat ze overal was! Haar fotografie is spontaan en natuurlijk en dat past helemaal bij ons. Iedereen (alle gasten) was echt enthousiast over haar manier van werken - ze ziet er heel netjes uit (op haar hoge hakken en met haar camerakoffer is ze overal naartoe gerend om de perfecte foto te maken op precies het juiste moment)! We kunnen Shirley zeker aanbevelen.(gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding)
bruidsfotograaf Eindhoven Waalre landgoed grote bleek ketelhuis
Mark en Mieke | 12 februari 2016
Lieve Shirley! Onze bruiloft was al eind juni, maar door onze verhuizing naar het buitenland, hebben wij sinds kort ons prachtige album in ontvangst mogen nemen. We willen je nogmaals ontzettend bedanken voor je prachtige foto's, je gezelligheid en professionaliteit gedurende de dag en je perfecte service! Wij zijn dolgelukkig met het prachtige boek, een tastbare herinnering aan onze fantastische dag! Wij hebben lang gezocht naar onze bruidsfotograaf, aangezien we het erg belangrijk vonden om achteraf een mooie en tastbare herinnering te hebben aan onze dag. We kwamen via deze website bij Shirley terecht en haar spontane, niet geposeerde foto's vielen ons direct op. Tijdens een kennismakingsgesprek klikte het ontzettend goed met Shirley, een super leuke vrouw en een goede luisteraar. Ze wist onze behoeften goed in kaart te brengen en we hebben geen moment getwijfeld aan onze keuze.  Het bleek een fantastische keuze! Shirley is professioneel en punctueel in haar afspraken, is een gezellige fotografe die zelf ook goed voor de dag komt en ze beweegt zich als tijdens de dag onopvallend tussen de gasten. Er zijn foto's waarvan we totaal niet doorhadden dat ze in onze buurt was! Dit heeft geresulteerd in prachtige en spontane foto's van onze gasten en van ons. Shirley is in staat om precies die belangrijke momenten (een omhelzing, een lach, een traan) prachtig op de foto te zetten! 

 

(gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding)
bruidsreportage Venlo bruidsfotograaf Limburg bohemian tuinbruiloft
Wendy en Laurens | 17 november 2015
Dankzij Shirley hebben wij prachtige foto's van onze huwelijksdag. Wij hebben voor Shirley gekozen omdat zij voor ons als geen ander het moment en de emotie kan vastleggen in een foto. Kijk maar eens naar haar website je zult het zien. Je voelt mee in de energie van de persoon. Daarnaast hebben wij de samenwerking met haar ook als zeer prettig ervaren.

 
bruidsfotografie Limburg
Carmen Vonken | 9 november 2015
Shirley heeft onze bruiloft op 12 september gefotografeerd. Wij zijn echt heel erg blij met de foto´s. Geen standaard foto´s maar unieke foto´s, vanuit aparte hoeken en met mooie kleuren! Precies wat we wilden. Daarnaast is Shirley heel erg aardig en flexibel! Zo kwam ze ´s avonds terug om ook foto´s van ons feest te maken, en hebben we op het laatste moment ons hele programma nog kunnen wijzigen wat heel erg fijn was. Dus ik zou Shirley zeker aan iedereen aanraden.

Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding
trouwreportage Limburg Terworm
Desiree en Robert, Heerlen | 6 oktober 2015
Wat een mooie foto's, echt geweldig! We hebben wat moeite moeten doen om ze hier in Italië te kunnen bekijken, maar ze zijn echt mooi, dankjewel! Vooral die waar mijn vader zingt zijn erg dierbaar. 
huwelijksreportage Limburg
Cathlin en Rick, Hoensbroek | 6 oktober 2015
8 augustus onze grote dag! Sjurlie bruidsfotografie heeft er voor gezorgd dat ons huwelijk mooi werd vastgelegd en deze dag herinneren wij ons nu voor eeuwig door ons mooie trouwboek!! Sjurlie doet het super! Ze is enorm geduldig aangezien onze hond ons ringen meisje was op onze grote dag en niet altijd even snel de camera in keek. Ze is erg professioneel en haar foto's zijn geweldig stuk voor stuk! We zijn enorm blij dat we voor haar gekozen hebben! Echt een toppertje. ♡ Sjurlie bedankt voor alles!

Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding
bruidsfotografie spontaan Maastricht
Rochelle en Tim, Maastricht | 6 oktober 2015
Wij hebben genoten gisteren en vele complimenten gekregen over jouw professionele werkwijze! Zo hebben wij het ook ervaren dus onze complimenten aan jou. We zijn erg benieuwd naar de foto's. De onderstaande recensie is gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding

Vijftien augustus 2015 was onze prachtige dag. De weergoden dachten daar helaas anders over en het heeft onafgebroken geregend. Dit maakte onze dag en feest niet minder, maar de geplande foto sessie buiten viel letterlijk in het water. Shirley heeft dit professioneel en artistiek opgelost en dit weerspiegeld haar kwaliteiten als fotograaf. Alle foto's zijn prachtig geworden en we genieten nog steeds wanneer we het album doorbladeren. Op het feest was ze een kameleon en heeft zo alle mooie momenten heel puur weten vast te leggen.
Bruidsfotografie Amsterdam Museumplein
Chen, China | 6 oktober 2015
We are very glad to see these pictures, most picture exceed  our expectation. Thanks for your wonderful shoots, thanks for your assistant working hard, he is an intelligent boy.  
bruidsfotografie spontaan Hoensbroek
Hilly en Mark, Hoensbroek | 6 oktober 2015
We hebben je blog gezien, de foto's zijn zo mooi!! 
bruidsfotografie kasteel Daelenbroeck
Fabienne en Martijn | 6 oktober 2015
Lieve Shirley, wij vonden het geweldig dat je er was! Ik moet zeggen dat tijdens de openingsdans ik helemaal niet heb meegekregen heb dat je om ons heen liep. Ik zie het nu allemaal terug op de filmpjes - heel grappig! Daelenbroeck was al heel blij met de foto van de fiets van de chef kok ;-) Dus nogmaals onze grote dank - we zijn erg benieuwd naar de foto's. P.s. ook van Martijn, de ceremoniemeesters, ouders, vrienden, getuigen et cetera. Iedereen vond het geweldig en vond jou ook heel erg leuk! Dus bij deze nogmaals onze grote dank en complimenten!

 

Shirley is op en top professioneel, ze "blend" geweldig met de gasten maar is leuk betrokken bij de dag. We vonden haar aanwezigheid op onze bruiloft absoluut niet storend maar eerder gezellig en leuk. De foto's zijn prachtig geworden en dat komt omdat ze vlot en losjes met je omgaat. Het was geweldig om met haar samen te werken en we houden ons aanbevolen voor nog een keer!

 

(gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding)
bruidsfotografie boerderijbruiloft Heerlen Parkstad
Charlotte en Tim, Heerlen | 1 oktober 2015
Héél erg bedankt voor het maken van de prachtige foto's! Echt leuk dat we al een kijkje konden nemen via de Facebook link! We hebben zoveel leuke reacties erop gehad, echt geweldig. We zijn heel blij dat we toch professionele foto's van onze dag hebben laten maken!
bruidsfotograaf kasteel Elsloo
Kim en Roy | 27 september 2015
Shirley heeft oog voor details en weet alle emoties vast te leggen, zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Wij hebben bewust gekozen voor kwaliteit en Shirley heeft ons zeer tevreden gesteld. Achteraf hadden wij geen betere keuze kunnen maken. Zeer mooie vastgelegde herinneringen aan een top dag!Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding
bruidsreportage Limburg Heerlen Auberge de Rousch
Kirsten en Rick | 27 augustus 2015
Wij hadden eerst een kennismakingsgesprek met Shirley. Daaruit bleek al gauw dat wij ervoor kozen om haar op onze bruiloft te laten fotograferen.4 juli 2015, de warmste dag tot nu toe! 38 graden op z'n minst was het! Jeetje wat een hitte, daar hadden wij allemaal een beetje last van.Shirley bleef professioneel en wij hebben vrij weinig van haar aanwezigheid gemerkt. Ons album is werkelijk geweldig en dat terwijl de kinderen het helemaal gehad hadden.Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding
trouwfoto's fotograaf huwelijk Genk
Roy en Anky Veldman | 18 augustus 2015
Toen we 10 jaar samen waren, maakte Sjurlie fotografie een ongedwongen reportage in de natuur van ons. We waren zo enthousiast dat ze erna ook voor andere gelegenheden is geboekt (familie, koor). Toen we besloten te gaan trouwen, was Shirley dan ook de eerste die op de hoogte werd gesteld. We wilden zeker weten dat zij onze dag kon vastleggen! Voorafgaand aan de bruiloft hebben wij nog een loveshoot gedaan. Die erg gezellig was en met een mooi resultaat. Hier is een foto van gebruikt voor de voorkant van de trouwkaart. Shirley heeft de gave je erg op je gemak te kunnen stellen, heeft oog voor detail, kleedt zich als een gast (een hele dag op hakken!), denkt met je mee, communiceert heel fijn en werkt erg snel. Het is fijn om snel goede foto's te kunnen laten zien aan mensen. Het album is prachtig geworden en levert je weinig kopzorgen op. Je hebt wel de mogelijkheid nog iets te veranderen. Wij raden deze fotografe van harte aan! Wij kijken al uit naar onze toekomstige reportages.

(gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding)
Bruidsfotograaf Kerkrade kasteel Erenstein
Bjorn en Eva Kochen | 17 augustus 2015
Shirley is een geweldige fotografe waardoor wij nog steeds kunnen nagenieten van onze mooie dag. Vanwege haar enthousiasme en goede ideeën hadden wij direct een goed gevoel om haar als onze fotografe te vragen op onze bruiloft.

Wij vonden het erg leuk om van tevoren kennis te hebben gemaakt met Shirley, want daardoor voelden we ons erg op het gemak bij haar op de dag zelf. Ze is een zeer prettige vrouw om zaken mee te doen, ze is aardig, duidelijk en makkelijk om mee te werken. Mede dankzij haar professionele aanpak bleef ze onzichtbaar voor ons waardoor wij helemaal niet in de gaten hadden dat er foto’s gemaakt werden, maar ze weet toch exact de speciale momenten prachtig vast te leggen. De foto’s geven een prachtig en spontaan beeld van onze trouwdag, vooral de emoties en de sfeer van de dag weet ze zeer goed vast te leggen in haar foto’s. De ideeën op de dag zelf sloten perfect aan op onze wensen en de uitvoering achteraf maakte alles nog mooier. We hebben heel veel positieve reacties ontvangen van onze familie, vrienden en kennissen over de mooie natuurlijke foto’s en prachtige reportage. We bevelen haar dan ook ten zeerste aan en zullen zeker weer contact zoeken als we ooit weer foto’s willen laten maken. Sjurlie Fotografie is echt een aanrader.

Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding
Bruidsfotograaf Maastricht gemeentehuis Sfinx fabriek
Suus en Eric Engelen | 18 maart 2015
We zijn er oprecht stil van en ontzettend onder de indruk. Dank je wel dat je er zoiets waanzinnig van hebt gemaakt! De twee foto's die we gisteravond zagen waren al fenomenaal, dus die heb ik natuurlijk direct aan iedereen laten zien. Het linkje naar jouw blog zal ik ook gelijk rondsturen, want er is geen betere manier om ons geluk van de daken te schreeuwen! Dank je wel voor alles! En heel fijn dat je op onze dag kon zijn! Groetjes ook aan Alex! Lieve groetjes van meneer en mevrouw Engelen :)

Onderstaande recensie gepubliceerd op de website van The Perfect wedding

Wij zijn erg gelukkig dat we gekozen hebben voor Shirley. De communicatie verliep vlot en ongedwongen, en hetzelfde geldt eigenlijk voor onze trouwdag. Ze heeft al onze wensen tot in perfectie verwerkt en de tastbare herinneringen die ze ons gegeven heeft zullen we nog heel lang koesteren.We kregen erg veel complimenten ook van onze gasten die haar aanwezigheid als erg prettig hebben ervaren en van vrienden die de foto's zo bijzonder en zo mooi vinden.
bruidsreportage museum aan het Vrijthof Pastory Cadier en Keer
Patrick en Annet | 23 december 2014
Shirley is de fotografe geweest bij ons huwelijk op 9 augustus 2014. Wij zijn zeer tevreden over haar foto's en haar snelheid van werken. Zij heeft een prachtig album voor ons gemaakt, waar wij nog vele jaren met veel plezier in zullen bladeren en de herinneringen aan onze mooiste dag zullen ophalen!Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding
bruidsreportage Limburg Valkenburg kasteel oost kerk oud Valkenburg
Susan en Erik Steinbusch-Coort | 16 november 2014
Bedankt voor het prachtige trouwalbum. We zijn er heel erg blij mee. Een mooi aandenken aan onze dag. We zijn blij dat jij er de 20ste bij was en zullen je ook zeker bij anderen aanbevelen. 
bruidsfotograaf Kerkrade Vaals Lemiers kasteel Bloemendal
Manon Rensen, Kerkrade | 4 november 2014
Het album is echt super geworden, ook de coverkleur en de foto hierbij. Digitaal zag het album er al mooi uit, maar in het echt is hij nog mooier! 
bruidsfotograaf Limburg trouwfotograaf kasteel Elsloo
Ralph en Jeffrey van de Berg-Van Oss, Hoensbroek | 4 oktober 2014
Na een uitvoerige zoektocht voor de perfecte trouwfotograaf kwamen we op de website van Sjurlie terecht. Meteen wisten we dat de stijl van fotograferen precies was wat we zochten. Uniek met een specialistisch oog voor detail. De contacten werden snel gelegd en we wisten direct dat we de beste keus hadden gemaakt. Een goede klik, waarbij we veel hebben gelachen. Shirley zorgde direct dat we ons op ons gemak voelde. We hebben een loveshoot gedaan of een beetje aan elkaar te wennen en de foto's waren geweldig. De trouwfoto's zijn ongelooflijk mooi en het album is dan ook echt uniek te noemen. We hebben hier echt een hele speciale herinnering door, voor de rest van ons leven. De reacties zijn overweldigend en we zijn dan ook super blij dat we voor Sjurlie hebben gekozen!

Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding
bruidsfotograaf Limburg kasteel Wittem trouwfoto's Viva Laterne
Sandra en Erik | 20 augustus 2014
Allereerst sprak Shirley's stijl van fotograferen ons erg aan. Echter vonden we het minstens zo belangrijk een klik te hebben met een fotografe, wat direct goed bleek te zijn toen we Shirley virtueel ontmoetten via Skype.Shirley dacht actief mee en had goede tips en adviezen, zonder opdringerig over te komen. Al tijdens de eerste afspraak dacht ze mee over ons dagprogramma; kleine dingen die je gemakkelijk over het hoofd ziet stipte zij met gemak aan (wat voor ons extreem belangrijk was omdat we onze trouwdag vanuit het buitenland planden).Op de dag zelf merkte je nauwelijks dat Shirley aanwezig was, ze ging op in het gezelschap en we kregen helemaal niet het gevoel dat we "vastgelegd" werden. Ze had erg leuke en unieke ideeën en manieren om belangrijke momenten vast te leggen. 

Al de dag na ons huwelijk kregen we een eerste indruk van de foto's via Shirley's weblog en in dezelfde week konden we alle foto's zien.Een fantastische weergave van een dag die we nooit zullen vergeten. Naast het feit dat de foto's (en ook het fotoboek) een geweldig resultaat zijn, vonden we het erg fijn dat Shirley met alles razendsnel was, zowel met het beantwoorden van vragen, als bij het opzetten van het fotoboek, bij betalingen, etc. Ze doet net dat beetje extra om alles soepel te laten verlopen (in de voorbereidingen, op de dag zelf en in de nasleep).We kunnen Shirley alleen maar en ten zeerste aanbevelen!Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding
bruidsfotograaf Limburg Winselerhof Bohemian bruiloft
Kevin Claessen | 18 augustus 2014
15 augustus jongstleden heeft Shirley onze bruiloft van A tot Z vastgelegd op de gevoelige plaat. De preview die Shirley verstuurde en via Facebook heeft gepost was schitterend. De meest intieme momenten zijn echt heel mooi vastgelegd. Shirley hoorde er eigenlijk bij, ze was net zo mooi en sierlijk gekleed als alle andere gasten, ze onderscheidde zich enkel door de camera die ze meedroeg :-)  Ik en (sinds zojuist) mijn vrouw zijn gelukkig dat we de keuze op Shirley hebben laten vallen. Ze is een zeer kundige fotografe met gevoel voor compositie, achtergrond, voorgrond, kleur en timing. De foto's zijn door ons en onze vrienden al honderden keren bekeken en elke keer weer worden we er vrolijk van. We kunnen haast niet wachten op het eindresultaat.
bruidsfotograaf Limburg Geleen Sweikhuizen Biesenhof
Wendy en Fabien | 4 augustus 2014
We hebben bij Sjurlie een loveshoot gedaan. Deze loveshoot hebben we gebruikt om onze trouwkaart te maken. Alles liep super goed. Ze had snel onze smaak door en speelde daar goed op in.Tijdens onze bruiloft heeft ze ook de foto's gemaakt. Het liep allemaal vanzelf. Het was alsof ze er niet was, zo onopvallend maakt ze haar kiekjes. De foto's hebben we op een chique usb stick gekregen. Daarnaast hebben we een top-album besteld bij haar dat echt meer dan de moeite en het geld waard is. Heel stevige bladzijdes met daarop schitterende foto's waardoor we de dag weer opnieuw kunnen beleven. We hebben nu al minimaal 10 keer door het boek gebladerd en echt elke keer is het boek mooi om te bekijken. We hebben nooit spijt gehad dat we Sjurlie hebben gevraagd. Ze maakt top-foto's!

Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding
bruidsfotograaf kasteel Terworm landgoed Zonneheuvel
Bob en Kathleen Van Oort, Heerlen | 4 augustus 2014
We hebben onze bruiloft door Shirley vast laten leggen en zijn er ontzettend blij mee. Echt persoonlijke foto's waarvan je niet eens in de gaten dat ze genomen worden. Zo mooi! Ook de samenwerking verliep super en er wordt naar je wensen geluisterd. Wij zijn zeer tevreden! Kathleen en Bob van Oort

Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding
Zwangerschapsfotograaf Limburg
Sylvie Kolfschoten | 24 juli 2014
.Wij zijn super tevreden over het resultaat, wat een mooie foto's! Een hele mooie herinnering aan deze zo gewenste zwangerschap!​ Je hebt echt een bijzonder leuke stijl van fotografie
bruidsfotograaf Limburg kasteel Obbicht
Niki van Hontem en Leon van Rijkwijk | 14 juli 2014
Ontzettend bedankt dat je onze bruiloft wilde fotograferen! We hebben een fantastische dag gehad en ontzettend genoten van alle mooie momenten. De manier waarop jij deze mooie momenten hebt vastgelegd is geweldig; je bent enthousiast, weet de goede momenten te pakken om op de voor- en de achtergrond te treden en we voelden ons heel prettig tijdens onze shoot bij het kasteeltje. Kortom, je bent top! We hebben ondertussen ook al je weblog over onze bruiloft gezien en gelezen (ook de foto met de kikkertjes!) en dit kleine voorproefje belooft veel goeds, wat een fantastische foto's! Morgen gaan we op vakantie en we zijn ontzettend benieuwd naar het eindresultaat als we terugkomen :-) 
fotograaf huwelijk Limburg Roermond Linne kasteel Heysterum
Lieke de Hoon | 4 juni 2014
Shirley was de fotograaf op onze trouwdag, 30 mei 2014. Shirley is niet goedkoop, maar de dienstverlening en het eindresultaat zijn zeker in verhouding met de prijs! Wij zochten een fotograaf die vooral veel spontane situaties vastlegt, en daarbij geen enkele gast over het hoofd ziet. Daar is Shirley erg goed in geslaagd! De samenwerking met Shirley voorafgaand aan de bruiloft verliep vlekkeloos: binnen een paar minuten na het begin van ons kennismakingsgesprek voelde ze precies aan wat voor een soort reportage wij graag wilden. Verder is ze heel flexibel in haar dienstverlening en geeft ze goede tips en suggesties: van dag-indeling tot het uiterlijk en de omvang van het foto-album. Tijdens de bruiloft was de samenwerking met de ceremoniemeesters prima, waarbij Shirley een van de ceremoniemeesters waarschuwde als we een gewenst fotomoment dreigden te vergeten. Tijdens de dag werkt Shirley razendsnel, waardoor je foto's vanuit diverse invalshoeken krijgt. Ook in het op de besloten website publiceren van de foto's en het samenstellen van het trouwalbum is Shirley snel en erg goed: aan het conceptalbum, dat binnen een week gereed was, hebben wij slechts 3 kleine veranderingen aangebracht. De layout van de pagina's in ons album is speels en gevarieerd, nog beter dan wat wij verwacht hadden. Wij genieten nog iedere dag van ons trouwalbum en de digitale foto's. Ook van familie en vrienden aan wie we het album laten zien krijgen we enkel lovende reacties. Wij kunnen Shirley dan ook van harte aanbevelen.

Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding
Saskia Vandenbroeck | 11 april 2014
M'n man was erg blij met de verrassing. We hebben het album al aan heel wat mensen laten zien en iedereen is onder de indruk. Ik ben er ook echt heel blij mee. Nog eens enorm bedankt.
Kinderfotograaf Limburg
Danny Krijgsman-Essers, Susteren | 26 februari 2014
Bedankt de snelle afhandeling en de mooie foto's! Lara en de meiden hebben een super leuke dag gehad.
trouwfotograaf Limburg winnaar internationale fearless photographers award
Carsten en Sanne, Brunssum | 28 januari 2014
Goede service en de sfeer heel mooi vastgelegd. Het eindresultaat is geweldig, fantastische foto's en een schitterend fotoalbum. Toevallig nog een 2de fotograaf erbij gehad in verband met samenwerking van Shirley dus dat leverde nog extra foto's op vanuit een andere hoek.Op de hei toevallig de schapen gevonden tijdens onze shoot wat er een extra touch aan gaf.

Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding
trouwfotograaf Landgraaf Overste hof
Susanne en Robert Smeets, Landgraaf | 4 november 2013
Shirley heeft onze trouwdag perfect in beeld gebracht. Al bij het kennismakingsgesprek was er meteen een klik en haar manier van fotograferen sprak ons heel erg aan. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat, ook de manier waarop het album is vormgegeven is erg mooi!Daarom hebben we geen moment getwijfeld toen we een fotograaf zochten voor een babyreportage.

 

Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding
bruidsfotograaf Hoensbroek kleine sint Janskerk Mondo Verde
Melissa en Lorenzo, Hoensbroek | 26 oktober 2013
Shirley heeft onze bruiloft gefotografeerd.Ik had haar benaderd omdat wij op zoek waren naar een fotograaf die aparte foto's maakte en niet zo als iedere fotograaf.En ze heeft onze bruiloft zo mooi en professioneel in beeld gebracht, precies zoals we gehoopt hadden!Wij kunnen haar zeker aanraden! Ze heeft zo hard gewerkt die dag, en geen enkel moment gemist!Betere fotograaf hadden wij ons niet kunnen wensen, en het resultaat is prachtig!!

Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding
58 1119 bruidsfotograaf limburg detail
Myrthe Boymans | 25 oktober 2013
Shirley is een goede creatieve fotografe. Ze durft 'out of the box' te werken!Onze bruiloft werd prachtig vastgelegd, en zelfs 2 jaar later wordt het trouwalbum nog steeds met veel plezier bekeken.Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding
bruidsfotograaf Brunssum Limburg
Mandy en Mario Brunssum | 25 oktober 2013
Sjurlie, je hebt echt top gefotografeerd!We zijn hartstikke tevreden over jouEn alles was gewoon geweldig!Hebben je ook aanbevolen bij andere en mijn nichtje vond je foto's geweldig en hebben jou ook geboekt!Groetjes Mario en MandyGepubliceerd op de website van The Perfect Wedding
bruidsfotograaf Brunssum en Schinveld Schinvelderhoeve
Salina Nowak Brunssum | 2 oktober 2013
Shirley heeft de sfeer van de dag perfect weergegeven in de foto's die zij gemaakt heeft. Ze is creatief, flexibel en heel fijn om mee samen te werken. Daarnaast heeft ze goed geluisterd naar onze wensen.Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding
bruidsfotograaf Maastricht Riemst Cellebroederskapel
Lindy Cleuren en Lucas Jansen Maastricht | 21 september 2013
Wat ben je weer snel! En wat zijn de eerste foto's al mooi! We zijn echt blij dat we voor jou als fotograaf hebben gekozen. Heel erg bedankt! 
bruidsreportage Born Grevenbicht boerderij en kasteel Limbricht
Judith van Didden en Thijs Schouteten, Born | 17 september 2013
Bedankt voor het fotograferen van onze bijzondere dag!! Het was fijn om jou als fotograaf om ons heen te hebben!!
bruidsreportage Beek kasteel Elsloo
Mitchel Kerkhoffs en Sandra Lemmens, Beek | 17 september 2013
Bedankt voor de schitterende foto's ze zijn echt geweldig, om te kiezen is inderdaad moeilijk.

De onderstaande recensie is gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding

Shirley hebben we leren kennen op een andere bruiloft, daar waren we al onder de indruk van haar werkNu onze bruiloft is geweest zijn we nog steeds onder de indruk, ze heeft onze dag geweldig in beeld gebracht en het album is al helemaal geweldig ze heeft perfect aan onze wensen en voorstelling voldaan!
bruidsreportage Abdij van Rolduc Kerkrade
Ingrid en Dennis Balter-Dinjens, Landgraaf | 16 september 2013
De trouwfoto’s hebben we ontvangen, ze waren echt prachtig. Mochten we ooit nog eens een reportage willen maken, zullen we zeker aan je denken.
Bruidsfotograaf Maastricht
Gaelle Boymans en Robbert Oomen, Obbicht | 11 september 2013
Ziet er prachtig uit! Mooi werk! Iedereen was gisteren al dol enthousiast over je bruidsfoto's. Ook alle kleuren passen helemaal bij onze smaak. dankjewel! Tot snel.
bruidsfotograaf Kerkrade en Heerlen Auberge de Rousch
Ghislaine Wetzelaer en Simon Amkreutz, Kerkrade | 31 augustus 2013
We zagen net de foto's op het blog, wat zijn ze prachtig!! Echt heel erg mooi! Nogmaals heel erg bedankt voor gisteren en we verheugen ons erg op het album!
Bruidsfotograaf Heerlen
Sheila en Brian, Heerlen | 16 augustus 2013
Het boek is prachtig geworden, hele mooie kwaliteit foto's en mooie stof van het boek..! 
bruidsfotograaf Heerlen Auberge de Rousch
Mark en Frauke Dinjens-Janzon, Landgraaf | 25 juli 2013
Wij hebben Sjurlie gevraagd om foto's van ons huwelijk te maken n.a.v. de foto's die we op haar site gezien hadden. Zij begreep in het kennismakingsgesprek al wat we wilden, we hadden er een goed gevoel over. Gedurende de dag heeft ze heel veel foto's gemaakt, de sfeer was prima. We voelden ons heel fijn op ons gemak bij haar, ook heel belangrijk! De foto's zijn echt prachtig geworden! Precies wat we wilden en gehoopt hadden. Omdat ze zoveel foto's gemaakt had, hadden we veel keus bij het uitzoeken en maken van een album. We hebben achteraf alleen maar hele leuke en goede reacties gekregen op de foto's van Sjurlie!We zijn er nog steeds heel blij mee! Een goede aanrader voor bruidsfoto's, maar zeker ook voor andere reportages, onze loveshoot die Sjurlie gemaakt heeft was ook zeer geslaagd.Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding
Bruidsfotograaf Maastricht
Sheila en Brian, Heerlen | 30 juni 2013
Wow helemaal super!! Echt mooie foto's! Bedankt voor je enorme inzet!
bruidsfotograaf Schinvelderhoeve
Wesley en Janou | 18 juni 2013
Wij zijn super blij geweest met Sjurlie als fotograaf. Net als ons is Sjurlie niet standaard! Dat sloot enorm bij ons aan. Sjurlie heeft naast onze bruiloft ook een loveshoot gemaakt en aan de uitnodigingen meegewerkt. En alles was boven verwachting! Wij raden haar bij iedereen aan!

De recensie is gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding
bruidsfotograaf Sittard
Dmitri & Sarena, Venlo | 5 juni 2013
Wow, wij zijn echt onder de indruk van het blog. Wat een onwijs mooie foto's heb je gemaakt. Ga het linkje direct delen met de fam.We kijken met veel plezier terug op deze dag. Jij laat zien dat het toch echt de moeite waard is om een professionele fotograaf te nemen op zo'n dag.
fotograaf kasteel Hoensbroek bruidskinderen
Guido Kokkelkoren | 30 mei 2013
Shirley, wat een geweldige foto's heb je gemaakt bij het huwelijk van nicole en rene. Die met onze kids is ook echt top, echt zo'n actie foto, super!
Bruidsfotograaf Limburg Terwom
René Kals en Nicole Derks, Amstenrade | 28 mei 2013
Wat een geweldige trouwfoto's hebben wij nu al gezien! Zoals je al op Facebook hebt kunnen lezen krijgen wij hele leuke reacties op jouw "creatieve kunstwerken". Wij vonden het een zeer prettige samenwerking en kijken met veel plezier terug op de fotoreportage. Wij gaan je zeker aanbevelen bij iedereen die wij tegenkomen. Super bedankt voor alles tot nu toe! Je hebt nog een compleet trouwgom pakje tegoed ;)De onderstaande recensie is gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding

 

Shirley is een leuke en spontane fotograaf. Dit is ook in haar werk terug te zien. Als bruidspaar merk je weinig tot niets van de aanwezigheid van Shirley, aangezien zij alle momenten spontaan vastlegt. Tijdens de voorbereidende loveshoot leer je elkaar kennen, zodat je minder spanning hebt tijdens de grote dag.Wij hebben met behulp van Shirley de uitnodigingen en de bedankjes mooi vorm kunnen geven met behulp van de foto's die gemaakt zijn tijdens de loveshoot. Uiteindelijk zijn wij trots op het prachtig trouwalbum wat Shirley heeft afgeleverd aan ons. Zo'n eindresultaat kun je zelf nooit maken.Wij kijken dus nog steeds met plezier terug aan de fijne samenwerking die wij met Shirley hebben gehad.
bruidsreportage botanische tuin Kerkrade
Miranda, Kerkrade | 16 april 2013
Hallo Sjurlie,

Nogmaals bedankt voor het maken van onze bruidsreportage op onze dag op 10 augustus 2012! Wij hebben ons bruidsalbum nu klaar en de trouwfoto's zijn echt prachtig! We zijn er erg blij mee en zullen je zeker aanbevelen als vrienden gaan trouwen!
fotograaf huwelijk Limburg
Regina en Frank, Landgraaf | 2 januari 2013
We hebben genoten van je foto reportage en het fotoboek hebben we vanmiddag bekeken. Verder vinden we het boek geweldig en heel leuk en creatief fotoboek.
Bruidsfotograaf kasteel Vaalsbroek Vaals
Robert en Miho Rijken, Japan | 28 december 2012
We waren alleen in Nederland voor ons huwelijk en alles moest dan ook op zeer korte termijn worden geregeld, merendeel via email. Shirley was zeer gastvrij en begreep meteen wat we wilden, waar we zelf eigenlijk niet eens wisten wat we nu eigenlijk wilden.... De shoot zelf was uiterst relaxt, Shirley weet precies hoe ze mensen "los" kan krijgen, en het resultaat is gewoon ongelofelijk mooi geworden. Als je op zoek bent naar een fotografe in het zuiden van het land, zeer zeker ook Shirley bellen/mailen!

Gepubliceerd op de website van The perfect Wedding
bruidsfotograaf buitenplaats Vaeshartelt Maastricht
Kitty en Gerard | 6 december 2012
Wij zijn heel erg tevreden met de fotorapportage van onze bruiloft die door Shirley gemaakt is. Het ging er heel erg ontspannen en professioneel aan toe tijdens de opnames. Wij voelden ons erg op ons gemak. Shirley bewoog zich onopvallend tussen de gasten door en heeft mooie foto's gemaakt. De reacties waren positief. Voor diegenen die nog een goede fotografe zoeken kunnen we Shirley van harte aanbevelen.Kitty & GerardGepubliceerd op de website van The Perfect Wedding
Fotograaf huwelijk Vaals
Kevin en Tessa Kleinen- Ringens, Kerkrade | 1 oktober 2012
Shirley is een top fotograaf. Ze heeft ons super gefotografeerd op onze mooie dag!Ze gefotografeerd zo dat je haar niet opmerkt, daardoor voelden wij ons echt op ons gemak bij haar.We komen gegarandeerd in de toekomst terug voor mooie foto's.

De onderstaande recensie is gepubliceerd op website van The Perfect Wedding 

Iets langer dan een jaar geleden heeft Sjurlie ons mogen fotograferen op onze trouwdag Dankzij Sjurlie mogen we nog steets na genieten, Echt geweldig foto's maakt ze super trots op ons album!!
fotograaf Hindoestaans huwelijk Rotterdam
Warsha Sewnarain-Tahloe, Rotterdam | 19 september 2012
Die foto's van de tempel zijn prachtig. Die kleuren, hoe je het licht hebt gebruikt, de uitdrukkingen op onze gezichten.. en dan te bedenken dat we niks hebben gemerkt van je! 
Bruidsfotografie Limburg Vaesrade Nederland
Jennifer en Kevin Schlosser-Meijer, Oirsbeek | 13 september 2012
Hey shirley wat een super album!! Voor ons is het helemaal super zo. We gaan voor t afgesproken album. Alle mooie momenten staan voor ons erin!
Bruidsfotograaf Roermond
Petra en Davy Landman-Van Houdt, Roermond | 13 september 2012
Bedankt voor de mooie foto's! We hebben gisterenavond de dvd gehad en wel drie keer bekeken :) We zijn er heel blij mee.

 
Fotograaf huwelijk Vaesrade
Monica Meijer, Vaesrade | 10 september 2012
We vinden de album schitterend, ben benieuwd hoe Jennifer en Kevin hem vinden.
fotograaf huwelijk Landgraaf
Susanne Miseré | 20 augustus 2012
Wij zijn helemaal overdonderd, prachtige foto's! Dank je wel!! Je had erbij moeten zijn toen we de foto's zagen. Ik bleef maar ah en oh roepen en robert is ook sterk onder de indruk! Wat een mooie foto's. Zeker dat wij met deze foto's telkens weer de dag opnieuw kunnen beleven, ook over 10 jaar!
fotograaf huwelijk Sittard
Alie en Lambert van der Veen [ouders van de bruid] | 9 augustus 2012
Shirley, wij willen je van harte bedanken voor de prachtige foto’s en de keuze van het samenstellen van het grote- en het kleine fotoalbum, het is een magnifieke herinnering aan  2 mooie dagen waarbij jij je uiterste best hebt gedaan om dit bruiloft feest van Nathalie en André tot uiting te brengen en op de gevoelige plaat hebt vast gelegd, het zijn beide mooie album’s geworden. Wij wensen je in je job verder heel veel succes.
Bruidsfotograaf Limburg
Nathalie en André Beckers-Van der Veen | 2 augustus 2012
We willen je bedanken dat je onze 2 huwelijksdagen prachtig in beeld hebt gebracht. De reacties op het fotoboek zijn geweldig. De mini albums vallen ook bij de ontvangers in de smaak. Chapeau voor je vakwerk en snelle levering, we zullen je werk overal aanbevelen.

De onderstaande recensie is gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding

We hebben de samenwerking met Sjurlie voor bruiloft als zeer prettig ervaren. Onze bruiloft bestond uit 2 dagen sjurlie heeft deze dagen prachtig in beeld gebracht. Het fotoboek en de kleine fotoboekjes alsmede een canvas voor aan de muur zijn van hoge kwaliteit. De levering van de boeken was extreem snel
Luxe trouwalbum
Jannieke en Dennis Bleize-Liessens, Maastricht | 2 juli 2012
zo net een tour gehad door heel Parkstad pfffff we dachten nog wel Tom Tom hebben we niet nodig :s maar ja we hebben ons album :D het is prachtig geworden! Thx Sjurlie je bent een toppertje ;-)
huwelijksfotograaf Brunssum
Johan en Mieke Elzinga-Swinkels, Brunssum | 15 juni 2012
We kijken met plezier door het album. De herinneringen blijven zo zeer actueel! Het was fijn om de hele dag door jou te laten verzorgen. We kijken er nog steeds met heel veel plezier op terug. Dankjewel daarvoor.
bruidsfotografie Limburg maastricht
Jannieke en Dennis | 3 juni 2012
Het was een top dag om nooit meer te vergeten! Bedankt voor alles, je hebt het top gedaan! Het conceptalbum is geweldig! Helemaal wat we mooi vinden.
trouwreportage Maastricht
Henk en Elena, Maastricht | 28 mei 2012
Je hebt ons weten te verbazen. Toen we dit doorbladerden, wisten we exact waarom wij jou hebben uitgekozen als fotografe! Het boek geeft een fantastisch beeld van de dag!
Bruidsfotograaf Limburg
Johan en Mieke Elzinga-Swinkels, Brunssum | 18 mei 2012
De foto's geven het gevoel dat het DIK voor mekaar komt met de reportage. Het was voor Mieke en mij een plezier om deze dag met jou samen tot een geweldige belevenis te maken. We kijken er met plezier steeds weer op terug. De foto's helpen daar uitstekend bij.
bruidsfotograaf Elsloo
Nicky Heythuijsen en Jeroen Jacobs Elsloo | 11 mei 2012
Het album ziet er super uit!
Trouwkaart Limburg
Johan en Mieke Brunssum | 29 maart 2012
Hallo Shirley, De eerste kaarten hebben hun bestemming bereikt en de reacties daarop waren van uitbundig tot laaiend enthousiast. We mogen dus trots zijn op dit mooie resultaat. We zijn nieuwsgierig naar het vervolg. Groetjes, Mieke en Johan
uitnodiging huwelijk
Nicky Heythuijsen Elsloo | 1 maart 2012
Hoi Sjurlie, Afgelopen dagen nog meer leuke reacties gekregen op de trouwkaart. Dankjewel! Groetjes, Nicky
Bruidsfotografie Limburg winterhuwelijk hoensbroek Doenrade kasteel
Marja en Jos Maas-Van Gogh, Hoensbroek | 3 december 2011
Heel erg bedankt voor de mooie fotoreportage. Het album is echt prachtig geworden. Iedereen vindt het heel erg mooi. 
Bruidsfotograaf Roermond
Suzanne Diks en Niels van de Veerdonk, Roermond | 13 september 2011
Hoi Sjurlie, Wij zijn erg benieuwd naar de foto's, niet verwacht dat we het toch nog zo leuk zou vinden om die dag vast te laten leggen! Groeten Niels en Suzanne
Bruidsfotograaf SS Rotterdam
Warsha en Anil Sewmaran-Tahloe, Rotterdam | 27 augustus 2011
Hoi Shirley! OH MY GOD wat zijn de foto's tot nu toe al mooi! Echt niet te geloven dat wij dat zijn! Super glamoureus!! We vonden het ook echt heel leuk om de shoot te doen op de Rotterdam en door jou waren we echt super ontspannen. Echt heel erg bedankt Shirley. Dankzij jou kunnen we ons leven lang terugkijken naar de beelden van onze droombruiloft! Inmiddels ook de foto's van de Vivaah (13 augustus) terug gezien.. Was echt sprakeloos. Met tranen in mijn ogen bekeken. Liefs!!
fotograaf Hindoenstaans huwelijk Rotterdam
Wikash Tahloe, Rotterdam | 22 augustus 2011
Nu al geweldig! Benieuwd naar het volledige album
bruidsreportage Schinvelderhoeve
Lotte en Nico, Heerlen | 9 juli 2011
Hey shirley. Hebben net pas op de site kunnen kijken en vinden de fotos helemaal geweldig! verheugen ons al op de cd-rom en natuurlijk het album! nogmaals bedankt voor alles! Groetjes Nico en Lotte
Bruidsfotograaf Kerkrade
Silvia van Broekhoven, Brunssum | 2 juli 2011
Hoi Shirley, Nogmaals bedankt voor de leuke foto's in ons trouwalbum. Verder hebben we ook hele leuke reacties gehad op de bedankkaartjes. Groetjes Ralph, Silvia, Tycho en Cas
Bruidsfotograaf Roermond
Rian Kierkels, Nunhem | 30 mei 2011
We hebben de kaarten verstuurd en al een aantal leuke reacties gehad! Alvast bedankt voor alles en tot 23 juli! 
Bruidsfotograaf Limburg
Eline & Dion, Wijnandsrade | 22 mei 2011
Lieve Shirley, We willen je nogmaals bedanken voor je aanwezigheid zaterdag. We vonden de samenwerking heel fijn en zijn natuurlijk superbenieuwd naar het resultaat! Veel groetjes, de newly weds :)
Bruidsfotograaf kasteel Limbricht
Maartje en Wim Hendrikx-Kneepkens, Stein | 1 mei 2010
Voor ons de mooiste dag van ons leven, we vinden het super dat jij daar de foto's van hebt gemaakt. Ze zijn zo verschrikkelijk mooi dat we de woorden er niet voor kunnen vinden! Een prachtige tastbare herinnering aan deze zo bijzondere dag, dankjewel Shirley. 
Bruidsfotograaf Vaals
Sandra Rijken | 1 januari 1970
Wat een geweldige fotoreportage heb je gemaakt van mijn broer Robert en zijn vrouw Miho op Kasteel Vaalsbroek. Ik had natuurlijk al jouw site gezien en was al helemaal lyrisch, maar mijn broer en spontaniteit zijn zeldzaam, dus ik had een hard hoofd in het eindresultaat...;-), maar wat zijn ze ongelooflijk prachtig!! Ik kijk nu al uit naar het fotoboek!
Early bird actie
Neem contact op
Logo Sjurlie.nl