bruidsfotograaf Beringe: landelijke bruiloft in de achtertuin

11.06.22

Bruidsfotograaf Midden Limburg (in Beringe): buitenbruiloft in de achtertuin

Wat een leuke bruiloft was dit! Alles lekker buiten in de prachtige tuin tussen het boerenhuis, de paarden, de varkentjes en de broeikassen. Laat in de ochtend arriveerde ik voor het fotograferen van het aankleden en opmaken van de bruid. De bruid was boven met haar zus, haar moeder, de kapster en de visagiste. Het was een gezellige druk. Ik startte met het maken van een aantal detailshots van de trouwjurk, trouwschoenen en trouwsieraden.

Daarna ging ik beneden verder met het fotograferen van de voorbereidingen van de bruidegom en de ontvangst van de gasten. Al snel was het tijd voor een mooie en emotionele trouwceremonie met een bruidegom die tranen liet toen hij zijn mooie bruid voor het eerst zag. Tijdens de trouwceremonie lazen bruid en bruidegom elkaar de "VOW's" voor en daarna was het tijd voor het ja woord, het uitwisselen van de trouwringen en het tekenen van de trouwakte. De ceremonie werd afgesloten met een toost, waarna het bruidspaar door het middenpad wegliep richting de grote feesttent. Hier de traditioneel de bruidstaart aangesneden en gaven zij elkaar een stukje taart.

De middag ging verder met een fotoshoot samen rondom het huis (met de paarden, de varkentjes en in de broeikassen), daarna maakten we een groot aantal groepsfoto's en aansluitend was er een heerlijk 3 gangen diner in de tuin. Tijdens dit diner zat ik standby en bewerkte in de tussentijd op mijn laptop een serie foto's van de trouwdag voor een presentatie op een scherm tijdens de feestavond.

Al snel brak de avond aan, kwamen er een groot aantal gasten bij. Het was tijd voor de openingsdans, waarna ik afscheid nam en terugreed richting Brunssum.

Leveranciers

Trouwjurk Exclusief Bruidsmode Maasbree
Catering Kaneman entertastement

Reactie plaatsen

Geen reacties
bruidsfotograaf Beringe: landelijke bruiloft in de achtertuin
Logo Sjurlie.nl
Locaties

80

Locaties

43

Locaties

300