Mooie locatie om te trouwen in Heerlen

13.05.19

Bruidsfotografie Heerlen: kleine bruiloft bij trouwlocatie De Twee gezusters (Luciushof) in Heerlen

Allereerst wil ik vertellen dat ik van deze trouwreportage geen foto's mag laten zien op verzoek van de klant. Het komt wel vaker voor dat ik als fotograaf geen blog mag schrijven en dan houd ik mij daar natuurlijk aan. Voor mijn zichtbaarheid in google, is dit echter essentieel en het is nog altijd zo dat bruidsparen mij boeken omdat ze trouwfoto's van anderen zien.

Daarom heb ik het dit bruidspaar afgesproken, dat ik een aantal detail foto's van hun huwelijk mag laten zien, waarop geen gezichten van bruiloftsgasten te zien zijn.

De Twee Gezusters is is mijn ogen een hidden gem in Heerlen. Het ligt naast de Putgraaf parkeergarage en zodra je op de binnenplaats aankomt, ben je in een prachtige oase van rust. Prachtig groen en je kunt er heerlijk zitten tussen de kruiden. Aangezien het gemeentehuis van Heerlen op dit moment verbouwd wordt, is De Twee Gezusters momenteel de officiele trouwlocatie van gemeente Heerlen.

Naast de De Gezusters ligt een mooie gerenoveerde kapel, die via een voetpad binnen een minuut bereikbaar is. In deze kapel worden de wettelijke huwelijken gesloten. Zo ook op deze prachtige zonnige maandag. We waren met een klein gezelschap die dag. Na de trouwceremonie, maakten we een groepsfoto en een deden we een korte fotoshoot van van het bruidspaar samen. Aansluitend fotografeerde ik de toost en het aansnijden van de bruidstaart bij de Twee Gezusters.

Aangezien dit bruidspaar op maandag trouwde, boekten zij me voor een uur. Van maandag t/m donderdag kun je bij mij dus ook kortere trouwreportages boeken, bijvoorbeeld enkel de trouwceremonie laten vastleggen en wat andere momenten.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Mooie locatie om te trouwen in Heerlen
Logo Sjurlie.nl
Locaties

80

Locaties

43

Locaties

300