Bruidsfotograaf Lanaken | Trouwinspiratie: trouwen tussen de sterren

03.04.23

Bruidsfotograaf Lanaken bij La Butte aux Bois: Trouwfoto's op de maan

In 'To the Moon and Back' neemt het TrouWow-team je mee op een romantische odyssee, waar je de hemel op aarde beleeft in de magische sferen van La Butte Aux Bois.

Vandaag ben ik hier met 26 ondernemers uit de trouwbranche om een bruiloft voor TrouWow magazine in scène te zetten. Het bruiloftsthema van deze style shoot is oude Hollywood glamour tegen een nachtblauwe sterrenhemel. Samen laten we bruidsparen zien wat er allemaal mogelijk is, want als je gaat trouwen ben je in de wolken, waar je snel weer uitvalt als je merkt wat er allemaal op jullie afkomt.

Blader eerst samen door TrouWow, hét magazine van het zuiden dat bruidsparen inspireert en adviseert.

Bruidsreportage tussen de sterren

Als ik La Butte Aux Bois binnenstap, voel ik meteen de rust over me heen vallen. Alles lijkt te leven. Unieke objecten van halfedelstenen, glinsterende juwelen en indrukwekkende fossielen doen een eigenzinnig dansje met de muzen van design, kunst en nijverheid. Ik daal de trap af naar een andere wereld, een gereconstrueerd maanlandschap bezaaid met meteorieten. Ze lijken te fluisteren: reik naar de sterren, want alles is mogelijk zolang je blijft dromen.

Love is all you need, maar wanneer je voor de wet trouwt, heb je toch echt een trouwambtenaar, getuigen en een trouwlocatie nodig. En als jullie echt van de voorbereidingen tot de grote dag willen genieten, kies dan een weddingplanner. Een geslaagde bruiloft wordt gedragen door vele handen. Het is teamwork en daar moet iemand de regie in voeren.

Met elke keuze die jullie maken, wordt de dag steeds meer jullie dag en een onvergetelijke herinnering die iedereen zal koesteren. De professionals van TrouWow werken met hun hart en handen om jullie deze dag te gunnen. Hun creatieve input is terug te zien in zelfs de kleinste details.

Inspiratie voor jullie huwelijksdag

Ze komen in een spiksplinternieuwe witte Ferrari aanrijden. De zwangere bruid zweeft in haar tulle bruidsjurk naast haar stijlvolle bruidegom, die echte Hollywood glamour uitstraalt in zijn fluwelen smokingjasje. Hun roségouden trouwringen zijn geïnspireerd op de sterrenhemel en haar make-up laat haar blauwe ogen oplichten, net als de sieraden in het haar – haute-couture accessoires met de hand gemaakt. Het bruidsboeket, bloemcorsages, bruidstaart en ballondecoratie vormen een harmonieus totaalbeeld. Tijdens het diner zorgt de karikaturist voor schaterlachen en vrolijkheid. De styliste heeft de sfeer van binnen meegenomen naar de trouwceremonie in het groen, waar kunstzinnige bronzen struisvogels dienstdoen als ringdrager. Na het ja-woord vullen warme klanken de tent als de zangeres begint te zingen. De stemming wordt voortgezet in de feestzaal, waar de dj met lichtinstallatie op ons wacht. Om de dag af te sluiten doet iedereen giechelend mee aan de verkleedpartij voor de photobooth. De videograaf was de hele dag druk bezig om een trouwfilm van de dag te maken.

Wat een dag!
Shirley heeft op haar karakteristieke wijze de emoties en authentieke momenten van deze bruiloft vastgelegd in deze unieke bruidsreportage. Namens Shirley wil ik alle professionals bedanken voor hun creativiteit, toewijding en inzet.

En ik nodig alle aanstaande bruidsparen uit om zo snel mogelijk het nieuwste TrouWow magazine te bemachtigen.

Kim 

Kunstbuero22

Leveranciers

Trouwjurk Exclusief Bruidsmode Maasbree
Bruidstaart Eclair Gebak
Trouwambtenaar Ingrid / Samen-Trouwen
Trouwauto Sportgarage Hellenbrand
Trouwlocatie La Butte Aux Bois
Trouwlogo Els Gulpen Grafische vormgeving
Trouwringen Sanne Kickken
Trouwschoenen Janssen & Janssen Boxmeer
Verlichting Staging Company / Entertainment Company
Videograaf Crafting Films
Visagie Ellen / Pur Elle
Balloncreaties Enjoy Feestballonshop Gulpen
Wedding planner Yvonne / Enjoy your Day
Bedankjes en decoratie Els Gulpen Grafische vormgeving / drukkerij Comar
Zangeres Steffi Ras
Beeld met trouwringen Saskia Hoogaars
Bloemwerk Artiflora Bloemsierkunst
Confetti shooters Entertainment Company
DJ Entertainment Company
Drank en bar La Butte Aux Bois
Event Styling Staging Company Sittard
Feestlocatie La Butte Aux Bois
Fotozuil Foto Fun Booth
Haar bruid Ellen / Pur Elle
Handtas bruid Laurie Bessems
Huwelijksreis Travel Masters by Solange
Jurk trouwambtenaar Topvintage Store
Kleding bruidskinderen Exclusief Bruidsmode
Lunch locatie La Butte Aux Bois
Pak bruidegom Jansen en Jansen Boxmeer
Modellen Dimitra van Dorremalen en Lars van Rooijen
Schoenen bruid Topvintage Store
Stretchtent Tenmar
Tekstschrijver Kim / Kunstbuero22
Tekenaar Sandor - De Karikaturist
Strik bruidegom Janssen & Janssen Boxmeer

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Lanaken | Trouwinspiratie: trouwen tussen de sterren
Logo Sjurlie.nl
Locaties

80

Locaties

43

Locaties

300