Bruidsfotografie Beach Club Degreez: hip Ibiza huwelijk op het water

14.05.22

Bruidsfotograaf Midden Limburg: schitterende bruiloft in Ibiza stijl bij Beachclub Degreez

Alsof ik voor goede vrienden aan het werk was, zo ontzettend voelde ik me thuis op deze trouwdag. Een dag die heel relaxt begon met het doen het haar van de bruid door een goede vriendin het schitterende huis van de dochter van de bruid. Geen enkel detail was vergeten; twee trouwjurken, twee paar trouwschoenen, allerlei mooi decoratie, alles klopte gewoon! Terwijl er druk werd gewerkt aan het strand bruidskapsel was er ook veel tijd om te kletsen en gezellig samen te roken. Na een tijdje ging de bel en werd de moeder van de bruid gebracht. Ook zij werd mooi opgemaakt.

Daarna was het tijd om te vertrekken naar de beachclub, waar de bruid zich boven zou "verstoppen" tot de bruidegom alle gasten ontvangen had en iedereen richting de ceremonieplek op het water gelopen was. Hier stond hij vooraan te wachten op zijn bruid, die door haar zoon naar werd weggegeven. Ik wist nog net een mooie traan in zijn ook vast te leggen terwijl zij naar voren liep. Tijdens een leuke ceremonie met veel humor maar ook veel emotie (met name van de bruidegom) werd er ja gezegd en een handtekening gezet.

Aansluitend was er een toost, feliciteren en een heerlijke bruidstaart. Dag ging over in gezellig borrelen, groepsfoto's maken op het strand en aansluitend een heerlijk losse bruidsreportage op blote voeten, rondom het water. Langzaam werd de bbq aangestoken en ging iedereen langs het buffet om iets te eten. Tijdens het eten bewerkte ik op mijn laptop een leuke serie foto's die tijdens de feestavond met veel lof ontvangen werd. Veel mensen kwamen me complimenteren met mijn werk en dat is iets waar ik altijd heel gelukkig van word.

Al snel was het tijd voor de openingsdans en werd er gezellig gedanst en buiten geborreld. Om half 11 nam ik afscheid en zat de trouwreportage er op voor mij. Een heerlijke dag van 12 uur werken die om was gevlogen.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotografie Beach Club Degreez: hip Ibiza huwelijk op het water
Logo Sjurlie.nl