Bruidsfotografie Hulsberg: spontane tuinbruiloft met trouwfotoshoot bij St. Gerlach

27.05.23

Bruidsfotograaf Hulsberg: trouwen in de achtertuin en trouwfoto's in de tuinen van Chateau St. Gerlach

Wat was het een gezellige boel bij deze mensen thuis! De tuinkamer was nog niet af, maar wel gestyled tot trouwkamer waar de zus van de bruidegom het stel zou trouwen. Een tweede huwelijk, maar daarom niet minder speciaal: hij had de hoop net opgegeven, toen hij plotseling deze geweldige vrouw voorbij zag komen op Tinder. Zij was er net nieuw en swipe-te hem ook naar rechts. Het gesprek kwam snel op gang en zie wat er uit voortkwam! Een huwelijk in hun eigen tuinkamer omringd door hun beste vrienden en familie.

Ik startte deze dag met het fotograferen van de voorbereidingen van bruid en bruidegom. Beiden deden dit in een andere kamer. Zij op hun slaapkamer en hij in de inloopkast. Daarna zetten we een echte first look in scene op de trappen bij de voordeur. Iedereen stond kijken. Het was een bijzonder mooi en emotioneel moment. Ze zag hoe ontzettend blij deze mensen met elkaar zijn. Ze straalden de hele dag door.

Daarna gingen we richting Chateau St. Gerlach, om foto's te maken in de tuinen. Het bruidspaar op de achterbank, klem tussen een tros ballonnen die ze net gekregen hadden. We werden gebracht door een familielid en ter plekke wachtten zij tot wij klaar waren met het maken van de trouwfoto's. Als locatie koos ik voor de rozentuin, het prieeltje en de boomgaard. Het ging allemaal als vanzelf. Ik hoefde alleen te volgen en de op de ontspanner te drukken. Geweldig om te fotograferen, deze tortelduifjes in het groen.

Thuis aangekomen was het tijd voor de ceremonie. In een volle tuinkamer werd het ja woord gegeven en werden de trouwringen uitgewisseld, ook werden er geloftes voorgelezen. Aansluitend was er heerlijke bruidstaart en gebak en werd er een toost uitbracht. Na maken van een vier geslachten foto zat mijn bruidsreportage er voor die dag op.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotografie Hulsberg: spontane tuinbruiloft met trouwfotoshoot bij St. Gerlach
Logo Sjurlie.nl
Locaties

80

Locaties

43

Locaties

300